breaking news Νέο

Γ. Μπατσαρά : «Να κάνουμε τη Βέροια μία «έξυπνη πόλη που μαθαίνει»

Γ. Μπατσαρά : «Να κάνουμε τη Βέροια μία «έξυπνη πόλη που μαθαίνει»

Δεν έκρυψε τη συγκίνηση, αλλά και τη χαρά της, η Γεωργία Μπατσαρά, βλέποντας κατάμεστη την κεντρική αίθουσα του πολυχώρου της «Ελιάς», το Σάββατο, στην πρώτη της ομιλία ως υποψήφια δήμαρχος Βέροιας.

«Η σημερινή παρουσία σας εδώ ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Βλέπω τα πρόσωπα όλων σας και παίρνω δύναμη. Βλέπω όλους εσάς και παίρνω στήριγμα», είπε, ενώ λίγο μετά έθεσε ένα προσωπικό της στοίχημα. «Πήραμε την πρωτοβουλία και ξεκινήσαμε μια προσπάθεια με μεράκι, στόχους και όραμα. Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε το όραμα πραγματικότητα! Να κάνουμε τη Βέροια μία «έξυπνη πόλη που μαθαίνει», αυτό είναι το προσωπικό μου στοίχημα ως εκπαιδευτικού, η οποία έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη δια βίου μάθηση. Μία πόλη, ανταγωνιστική, καινοτόμα, αποτελεσματική, ελκυστική σε επενδύσεις, επισκέπτες και πολίτες και με ποιότητα ζωής που δεν θα εξαρτάται από την κεντρική κυβέρνηση, τα κόμματα και την κρίση» επεσήμανε.

Η ίδια ακόμα προανήγγειλε πως στην κεντρική της ομιλία, που θα πραγματοποιήσει μέσα στο επόμενο διάστημα, θα παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που θα αλλάξει την πόλη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής