breaking news Νέο

Την…κακή μας την οδήγηση!

Την…κακή μας την οδήγηση!

Σκηνικό 1. Λευκό Βαν φτάνει στο σηματοδότη της εξόδου προς Τρίλοφο, από την πλευρά της Νάουσας, ο οποίος είναι «κόκκινος». Βλέπει ότι δεν έρχεται κανένας και τον παραβιάζει ασυστόλως!

Σκηνικό 2. Κυρία οδηγεί με …10 Μ.Α.Ω, κοινώς 10 μίλια ανά ώρα, όπως λέγαμε στο Στρατό, στη δεξιά λωρίδα και ξαφνικά αποφασίζει να κάνει αλλαγή πορείας, στρίβοντας χωρίς καν να ανάψει φλας για Εργοχώρι.

Σκηνικό 3. Κύριος βλέπει το κόκκινο στα φανάρια της εξόδου της Βέροιας προς Νάουσα, αλλά παρ΄ όλα αυτά επιλέγει να...γκαζάρει, για να περάσει, επειδή έτσι του ήρθε!

Σκηνικό 4.  Τρεις ποδηλάτες επιλέγουν να εισέλθουν στην οδό ταχείας κυκλοφορίας ή «γέφυρα της Άρτας», αφού η κατασκευή της διαρκεί πάνω από 20 χρόνια, πηγαίνοντας από Νάουσα για Βέροια, επί της ΛΕΑ. Αγνοώντας ότι απαγορεύεται να εισέλθουν σε αυτή, χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, που είναι τουλάχιστο ένα όχημα πίσω τους με ειδικό φάρο, για να μη χτυπηθούν και βρεθούν εν μια στιγμή από τη ζωή στον τάφο!

Όλα αυτά στο δημοσιογραφικό μας ρεπορτάζ, μόλις ενός πρωινού. Την...κακή μας την οδήγηση λοιπόν, αφού το να παραβιάζεις ερυθρό σηματοδότηση είναι έγκλημα, ενώ το ίδιο είναι και η μη χρήση φλας, το οποίο οι νεοέλληνες μάλλον το θεωρούν ως ένα διακοσμητικό...μαρκούτσι στα αριστερά του τιμονιού τους!

Και μετά έχουμε νεκρούς στον ασφάλτινο «Μολώχ» και μας φταίει η «κακιά η μοίρα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής