breaking news Νέο

Με εξαιρετική επιτυχία η βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το ΚΕΜΑΕΔ για την ενίσχυση της Μέριμνας

Με εξαιρετική επιτυχία η βραδιά γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το ΚΕΜΑΕΔ για την ενίσχυση της Μέριμνας

Μία αξέχαστη βραδιά γευσιγνωσίας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος, στο κοσμικό κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ» (Μακροχώρι), όπου τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με ειδικές δεξιότητες Βέροιας, με την είσοδο της νέας χρονιάς.

Αξίζει δε να αναφερθεί και να τονισθεί ότι όλοι οι άνθρωποι του κέντρου (μέσα και έξω από την κουζίνα) δούλεψαν αφιλοκερδώς, όπως επίσης και ότι όλα τα υλικά για το γεύμα προσφέρθηκαν δωρεάν από επιχειρηματίες της πόλης και όχι μόνο.

Όσο για το μενού της βραδιάς, αυτό είχε ως ξεκίνημα ένα τσιπουράκι, που συνοδεύονταν από καναπεδάκια και στη συνέχεια την προσφορά πέντε πιάτων (το τελευταίο συνοδεύονταν από το εξαιρετικό καστοριανό προφιτερόλ), που επιμελήθηκε ο σεφ Αντώνης Μουστάκας, τα οποία και αναδείκνυαν τη Μεσογειακή κουζίνα.

Τη βραδιά φρόντισε να κάνει ακόμα καλύτερη η παρουσία των Ελένης Μπουσμαλή, Ζωής Αράπογλου και Μαρίας Μάρνη. Το «τρίο» των νεαρών κοριτσιών ερμήνευσε πολλά τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου, που έχουν αγαπηθεί και τραγουδηθεί από τον κόσμο, δημιουργώντας κέφι στην αίθουσα, ενώ οι ίδιες ένιωσαν – όπως είπαν - «τρομερά συγκινημένες, που παίζουμε για το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας και στεκόμαστε αλληλέγγυες σε τέτοιες καταστάσεις».

Ακόμα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε παρουσίαση των σερβιριζόμενων πιάτων από το σεφ Αντώνη Μουστάκα, με τη βοήθεια δύο παιδιών της Μέριμνας, του Τάσου Ιγνατίδη και του Παύλου Γκόγκου, με την εικόνα του Αγίου Ευφροσύνου, προστάτη των Μαγείρων, να έχει τη δική της θέση επί σκηνής.

Εμφανώς συγκινημένη η κ. Μελίνα Δαμιανίδου, διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους έδωσαν το παρόν σ' αυτήν τη βραδιά γευστικής απόλαυσης. Και φυσικά όλους όσους δούλεψαν αφιλοκερδώς και τους χορηγούς, που συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ρεπορτάζ: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής