breaking news Νέο

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος...

Οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος...

Οκτώ αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και η ΒΕΡΟΙΑ από το απόγευμα της περασμένης Κυριακης έχει “πιασει” κορυφή ή για να ακριβολογούμε ισοβάθμισε στην πρώτη θέση με τον Άρη Παλαιοχωρίου έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο αυτόν που εκκρεμεί με την ομάδα των Γιαννιτσών.

Μεθαύριο Κυριακή η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Μελιτέα Μελίτης.

Λογικά αν και στο ποδόσφαιρο και κυρίως στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ποτέ δεν μπορείς να είσαι σιγουρος για το αποτέλεσμα, η ΒΕΡΟΙΑ αναμένεται να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, επιτυγχάνοντας την 10η στη σειρά νίκη της στο πρωτάθλημα και περιμένοντας το αποτέλεσμα του κυρίως ανταγωνιστού της στην διεκδίκηση της πρωτης θέσης, του Άρη Παλαιοχωρίου που την ίδια ημέρα αγωνίζεται στον Εύοσμο με τον Αγρ. Αστέρα για να γιορτάσει ή όχι την παραμονή της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δίχως συγκάτοικο.

Ακόμη όμως κι αν δεν σκοντάψει η ομάδα του Παλαιοχωρίου στον Εύοσμο την ερχόμενη Κυριακή, η ΒΕΡΟΙΑ θα έχει την ευκαιρία να αφήσει πίσω της τον σημερινό συγκάτοικο της στην πρώτη θέση κερδίζοντας στον εξ αναβολής αγώνα τα Γιαννιτσά.

Και η αλήθεια είναι οτι η ΒΕΡΟΙΑ χρειάζεται την διαφορά αυτή από τον Αρη Παλαιοχωρίου αφού μετά το Κυριακάτικο παιχνίδι της με τον Μελιτέα Μελίτης ακολουθεί με ένα μικρό ίσως διαλειμμα μιας αγωνιστικής όταν στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον Ερμή Αμυνταίου ένα δύσκολο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας τα δυο από τα οποία με την Αγκαθιά και το Παλιοχώρι, δυο ομάδες της κορυφής και τρια στην έδρα της από τα οποιά η αλήθεια είναι οτι τα δύο θεωρούνται πολύ βατά (Αμύνταιο και Κύμινα) ενω το τρίτο είναι ντέρμπι (Εδεσσαϊκό).

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν απο τα οκτώ παιχνίδια που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τα τρια είναι στην έδρα της το Δημοτικό Στάδιο (Εδεσσαϊκό, Αμύνταιο και Κύμινα) και τα υπόλοιπα πέντε μακριά από αυτό (Μελίτη, Αγκαθιά, Λαγκαδά, Παλαιοχώρι και Αγρ. Αστέρα Ευόσμου).

Στην αντίπερα όχθη ο Αρης Παλαιοχωρίου θα παίξει τέσσερις φορές στο γήπεδο του μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο αγώνας με τη ΒΕΡΟΙΑ και τα υπόλοιπα τρια είναι με τα Γιαννιτσά, την Τρίγλια και την Μελίτη και ισάριθμες εκτός έδρας (Αγρ. Αστέρας, Μακεδονικό, Αριδαία και Εδεσσαϊκό).

Μπορεί βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ και το Παλαιοχώρι να προβάλλουν σαν τα βασικά φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης όμως θεωρούμε ότι θα ήταν λάθος να αγνοήσουμε την Νίκη Αγκαθιάς ακόμη και την Τρίγλια που βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Ειδικά την Αγκαθιά που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου με τις προσθήκες που έκανε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δείχνει πλεον να μην περιορίζεται στις ισοπαλίες αλλα να παίρνει τους βαθμούς της νίκης και επι πλεον έχει ένα σαφές πιο βατό πρόγραμμα από την ΒΕΡΟΙΑ και το Παλαιοχώρι.

Συγκεκριμένα η Νίκη Αγκαθιάς από τα οκτώ παιχνίδια που της απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τα πέντε μεταξύ των οποίων και με τη ΒΕΡΟΙΑ τα δίνει στο γήπεδό της και μόλις τρια μακριά από αυτό.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αγκαθιάς την Κυριακη φιλοξενεί στο γήπεδό της την Τρίγλια και μετά δυο εβδομάδες την ΒΕΡΟΙΑ, ενω τα υπόλοιπα τρια εντός έδρας παιχνίδια της είναι με τον Εδεσσαϊκό, τα Κουφάλια και τον Λαγκαδά.

Μακριά από την έδρα της αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Αλμωπό Αριδαίας, τον Μελιτέα Μελίτης και τον Ερμή Αμυνταίου.

Σχετικά εύκολους αντιπάλους με εξαίρεση βέβαια τον Αλμωπό Αριδαίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής