breaking news Νέο

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση

Αυτή τη φορά είχε ήττα για τον Φίλιππο. Οι “ερυθρόλευκοι” της Βέροιας χωρίς να πιάσουν υψηλα στάνταρ απόδοσης, παρά πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση, γνώρισαν την ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση τους με την Χαλκηδόνα/Προποντίδα με σκορ 68-61, η οποία και εντασσόταν στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στο βορρά.

Αγωνιστικά ο Φίλιππος μπήκε καλα στο παρκέ και έλεγξε τον ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο. Πήρε προβάδισμα με 16-19 και έδειξε αποφασισμένος να διεκδικήσει κάτι από το ματς.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια, μιας και η Χαλκηδόνα ανέβασε την απόδοση της και παίρνοντας τον έλεγχο στα χέρια της προηγήθηκε με 42-31.

Στην επανάληψη ο Φίλιππος προσπάθησε με πίεση στα τρία τέταρτα του γηπέδου να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Κάθε φορά όμως που πλησίαζε στο σκορ οι παίκτες της Χαλκηδόνας έβρισκαν λύσεις και διατηρούσαν το προβάδισμα, με το τρίτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 59-46.

Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλπτο, ο Φίλιππος συνέχισε να είναι άστοχος με την Χαλκηδόνα να διατηρεί την διψήφια διαφορά μέχρι το 38′ όπου η πίεση του Φιλίππου αποσυντόνισε τους παίκτες του Τέντσου και οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα μείωσαν σε 66-61. Η ομάδα της Χαλκηδόνας κατάφερε να κρατήσει την διαφορά και πήρε την νίκη με 68-61.

 

«Γκίμας: Είμασταν υποτονικοί»

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Χαλκηδόνας για τη δίκαιη νίκη της. Ήταν πιο αποφασιστική και συγκεντρωμένη και μας κέρδισε. Εμείς από την πλευρά μας φανήκαμε υποτονικοί. Σίγουρα δεν μας αρέσει ο τρόπος που παίξαμε αλλά μια ήττα η μια νίκη δεν χαρακτηρίζει τη χρονιά. Μέχρι τώρα έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε να προσπαθούμε» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο προπονητης του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας μετά το τέλος του αγώνα.

Δεκάλεπτα: 16-19, 42-31, 59-46, 68-61

Διαιτητές: Τσιαπλής-Κατωτικίδης

Χαλκηδόνα / Προποντίς (Τέντσος): Σπύρας, Μαρκίδης 1, Δανάκης 4, Τσακαλέρης 13, Παπαδόπουλος 2, Λαΐδης, Μυλωνίδης 15 (3), Κούτε, Δελίδης 18 (4), Σικαλίδης 5, Φυλακτός 10 (2).

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος 1, Σισμάνης 3 (1), Πονόπουλος, Βάλλιος 3 (1), Τσιακλάγκανος 13 (3), Καβαργύρης, Κοθράς 9, Παραπούρας 11 (2), Σουτζόπουλος 10, Καντάρκος 11.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής