breaking news Νέο

Μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι

Μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι

Συνεχίζοντας την επέλασή της η Νίκη Αγκαθιάς νίκησε στο γήπεδό της με 3-0 την ομάδα της Τρίγλιας βγάζοντάς την ουσιαστικά εκτός τροχιάς διεκδίκησης μιας απο τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι μόνο τυχαία δεν είναι η μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα και δικαιολογημένα πλέον στοχεύει στην διεκδίκηση μιας από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν με τον ένα απευθείας ή τον άλλο τρόπο (μέσω αγώνα μπαράζ) στην άνοδο στην Β' Εθνική.

Η ομάδα της Αγκαθιάς, με αντίπαλο μια ομάδα από τις πιο οργανωμένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, του 2ου ομίλου κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια πήρε μια άνετη νίκη.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 10' έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της επιθετικά, με τον Γκελοσάνι να ανακόπτεται στο τσαφ και πριν προλάβει να πλασάρει τον Παλαβράκη, από τον Μπέσσα.

Η Τρίγλια προσπάθησε να απαντήσει στην ευκαιρία αυτής της αντιπάλου της όμως ο Ντούνγκα από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Η επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα της Αγκαθιάς έφερε και το πρώτο γκολ. Στο 23' συγκεκριμένα ο Χατζόπουλος εκτέλεσε με σέντρα ένα φάουλ και ο Ρογγότης σωστά τοποθετημένος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο 42' η γηπεδούχος ομάδα ζευγάρωσε τα τέρματά της. Ο Τριανταφυλλίδης βρήκε ωραία τον Προβατίδη που με πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν είχαν δοκάρι στο 55' με κεφαλιά του Ντούγκα όμως η γηπεδούχος ομάδα με ένα τρίτο τέρμα που πέτυχε στο 62' με τον Σούκια φρόντισε να τους κόψει τον αέρα. Στο 62' συγκεκριμένα ο Μούδιος με κάθετη μπαλιά έβγαλε απέναντι από τον Παλαβράκη τον Σούκια και αυτός αφού κοντρολάρησε την μπάλα με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-0.

Στην εκπνοή του αγώνα (90') αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ζαρογιάννης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τον Νίκζα και τον Μάνο από την Ένωση Λάρισας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Κίτσας Ελ. (90' Πατσιαβούρας), Λιόλιος, Ρογγότης, (85' Γιαννόπουλος), Ζαρογιάννης, Κασαπίδης, Τριανταφυλλίδης, Μούδιος, Χατζόπουλος (73' Πέτκος), Προβατίδης (60' Σούκιας), Γκελοσάνι.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ευθυμιάδης, Προκοπίου (46' Σγουρής), Μπέσσας, Μενεγκάλι, Καρατζάογλου (65' Μουτζίκος), Σουάνης, (65' Πάλλας), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (77' Κεχαγιάς), Ντούνγκα, Λιόνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής