breaking news Νέο

Ν. Κουτσογιάννης : «Αρχές καλοκαιριού εγκαθίσταται ο αξονικός τομογράφος στο Νοσοκομείο της Νάουσας»

  • Ν. Κουτσογιάννης : «Αρχές καλοκαιριού εγκαθίσταται ο αξονικός τομογράφος  στο Νοσοκομείο της Νάουσας»
  • Ν. Κουτσογιάννης : «Αρχές καλοκαιριού εγκαθίσταται ο αξονικός τομογράφος  στο Νοσοκομείο της Νάουσας»

Σημαντική η είδηση, δια χειλέων δημάρχου Νάουσας, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 18ης Φεβρουαρίου. Ο Νίκος Κουτσογιάννης ανακοίνωσε  ότι στην κοινή του κάθοδο στην Αθήνα, με αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και των σωματείων συνταξιούχων, ο διευθυντής του γραφείου του υφυπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, τους ανακοίνωσε ότι ο αξονικός τομογράφος πρόκειται να εγκατασταθεί στο Νοσοκομείο της Νάουσας στις αρχές καλοκαιριού, αφού η διαδικασία του βρίσκεται στο στάδιο του προσυμβατικού ελέγχου. Ο κ. Κουτσογιάννης τόνισε επίσης  ότι έλαβαν δέσμευση για πλήρη επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής, ενώ σημαντικό είναι ότι του τονίστηκε  ότι εξετάζεται η αποσύνδεση των νοσοκομείων από το υπουργείο Υγείας, αφού,  όπως τους δηλώθηκε, η ηγεσία εκτιμά ότι  το μοντέλο έχει αποτύχει.  Στο δε αίτημα των φορέων  να μη μετατραπεί το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Νάουσας σε ένα μίνι «κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών»,  υπήρξε δέσμευση  ότι δεν θα υπάρξει καμιά μεταφορά εργαζόμενων ή υποβάθμιση των διοικητικών του υπηρεσιών, ενώ δεν θα χρειαστεί να μεταβεί στη Βέροια  κανείς συνταξιούχος ή εργαζόμενος, για να διεκπεραιώσει υπόθεσή του.

«Το Νοσοκομείο αναβαθμίζεται,  παρά τις Κασσάνδρες, έστω και με επαναστατικές γυμναστικές. Θα διεκδικούμε, μέχρι να δούμε το νοσοκομείο που ονειρευόμαστε», τόνισε ο Κώστας Καλδάρας από την «Κοινωνία Πολιτών». 

«Δεν είναι επαναστατική γυμναστική, αλλά ο αγώνας, χάριν  στον οποίο κρατήθηκε ανοικτό το Νοσοκομείο και το ΙΚΑ. Δεν υπάρχουν ειδικευόμενοι γιατροί στο Νοσοκομείο Νάουσας, αφού όλοι φεύγουν στο εξωτερικό», του απάντησε ο Γιώργος Καρτσιούνης της ΛΑ.Σ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής