breaking news Νέο

Ντόρτια και στη Μελίτη η ΒΕΡΟΙΑ

Ντόρτια και στη Μελίτη η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε αλώβητη και από τη Μελίτη κερδίζοντας με 4-0 τον τοπικό Μελιτέα και σε συνδυασμό με το νέο στραβοπάτημα του Άρη Παλαιοχωρίου (2-2 στον Εύοσμο με τον Αγρ. Αστέρα) έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό στα Γιαννιτσά το οποίο έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Η προχθεσινή ήταν η δέκατη σερί νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ και ίσως η πιο ξεκούραστη αφού βρέθηκε πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο να προηγείται με 0-2 και να έχει σχεδόν καθαρίσει το παιχνίδι. Και αυτό παρότι αγωνίζονταν με σημαντικές απουσίες, αφού ο Σάκης Θεοδοσιάδης κράτησε στον πάγκο δύο βασικά στελέχη της ομάδας του τον Ταϊρη και τον Σκαθαρούδη προκειμένου να τους προφυλάξει αλλά και να τους διατηρήσει φρέσκους ενόψει του αυριανού αγώνα στα Γιαννιτσά, αλλά και της ερχόμενης Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο. Δύο παιχνίδια, που όπως και αυτό που έρχεται στην Αγκαθιά θεωρούνται καθοριστικής σημασίας για τη ΒΕΡΟΙΑ.

 

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ

Η ΒΕΡΟΙΑ, όπως το συνηθίζει στα τελευταία παιχνίδια μπήκε αποφασισμένη στον αγώνα να δείξει στον αντίπαλό της από νωρίς ότι είναι το αφεντικό και το κατάφερε αφού μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ με τον Τσικόπουλο που δέχθηκε την πάσα του Κανούλα και με δυνατό σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας Μπερμπερίδη γράφοντας το 0-1.

Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την επιτυχία του πρώτου τέρματος ήρθε και το δεύτερο τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 22' συγκεκριμένα ο Μπλέτσας από δεξιά έβγαλε την σέντρα, ο Τσικόπουλος σηκώθηκε μέσα στην αντίπαλο περιοχή, έπιασε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα της γηπεδούχου να διώχνει δίχως όμως να καταφέρει να απομακρύνει την μπάλα η οποία έφθασε στον Μουρατίδη που με κοντινή προβολή την έστειλε για δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας του Μελιτέα.

Μέχρι να γίνει το 0-2 βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ είχε πλησιάσει δύο φορές κοντά στο γκολ δίχως να το πετύχει. Στο 18' συγκεκριμένα ο Χατζάρας έβγαλε τη σέντρα με τον Κανούλα απέναντι από τον Μπερμπερίδη να κάνει το σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Μελιτέα, ενώ στο 20' ο Τσικόπουλος αυτή τη φορά από ευνοϊκή θέση για γκολ δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπερμπερίδη.

Από την δική της πλευρά η γηπεδούχος ομάδα σ' αυτά τα πρώτα είκοσι λεπτά απείλησε μια φορά την εστία του Κοντογουλίδη όταν ο Μωϋσιάδης επιχείρησε να πιάσει την κεφαλιά από κοντά δίχως όμως να καταφέρει να βρει την μπάλα.

Το 0-2 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΒΕΡΟΙΑ και στην επανάληψη συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού, παρότι πλέον αγωνίζονταν σε ρυθμούς ρελαντί.

Στο 54' με τον Χατζάρα η ΒΕΡΟΙΑ είχε την ευκαιρία να κάνει τρια τα τέρματά της όμως ο τερματοφύλακας της ομάδας της Μελίτης βρίσκονταν σε ετοιμότητα και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 67' ο Κοντογουλίδης είπε όχι σε καλοτραβηγμένο σουτ του Ρωμαίου. Και στο 83' έγινε το 0-3. Ο Μυλωνάς που είχε μπει είκοσι λεπτά νωρίτερα αλλαγή στο παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακά του από τον Κεσίδη, έγινε κάτοχός της απέφυγε τον Μπερμπερίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να καταλογίζει το πασιφανές πέναλτι και τον Κανούλα, που ανέλαβε την εκτέλεσή του να κάνει το 0-3 και στην εκπνοή του αγώνα ο Σκαθαρούδης ο οποίος επίσης είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με προσωπική ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού προηγήθηκε στο 22' με 0-2 έριξε τον ρυθμό της δίχως όμως να επιτρέψει στον αντίπαλό της να απειλήσει την εστία της. Ήταν μια νίκη που ήρθε άνετα και καθαρά.

Από τους παίκτες της ο Τσικόπουλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δραστήριος δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και ο Μουρατίδης με τον Μουχάλη.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν συνάντησε δυσκολίες ο διαιτητής του αγώνα Μάντζιος από την Ήπειρο όπως και οι δύο βοηθοί του Παπαδημητρίου και Τσάντας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΜΕΛΙΤΗ: Μπερμπερίδης, Αγγέλλου, Γεωργιάδης (86' Κυριακόπουλος), Γιώσης Κεσίδης, Μπάτμας, Μωϋσιάδης (58' Ντώνος), Παπασωτηρίου (81' Ζώχιος), Ρωμαίος, Σοβισλής, Τσώτσος (86΄Γεωργόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός (86' Ζούρκος), Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (78' Παπουτσίδης), Κανούλας, Χατζάρας, (64' Μυλωνάς), Τσικόπουλος (73' Σκαθαρούδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής