breaking news Νέο

Τρίκαλα - Νάουσα, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων

Τρίκαλα - Νάουσα, στα πλαίσια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων

Τρία σημαντικά παιχνιδια στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας διεξάγονται σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων στο γήπεδό του υποδέχεται την Νάουσα στην ρεβάνς του 0-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα που είχε διεξαχθεί στην έδρα της σημερινής φιλοξενούμενης, η Νίκη Αγκαθιάς φιλοξενεί στην έδρα της το Μακροχώρι, από το οποίο είχε ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο αγώνα και ο ΠΑΟ Κουλούρας παίζει με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας ΓΑΣ Ροδοχωρίου από τον οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 7-2.

Το τέταρτο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων είναι αυτό μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της πρώτης στα πλαίσια του πρωταθλήματος (παίζει στα Γιαννιτσά). Να υπενθυμίσουμε οτι στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας η ΒΕΡΟΙΑ είχε επικρατήσει με 4-1.

Από τα τρία παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα στα πλαίσια του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων - ΦΑΣ Νάουσας όχι τόσο επειδή το αποτέλεσμα του πρώτου μεταξύ τους αγώνα είναι ρευστό (0-0) αλλά κυρίως επειδή αποτελούν ένα ζευγάρι που διεκδικεί και τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Τον αγώνα Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων - ΦΑΣ Νάουσας ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Καραγκιζόπουλος με βοηθούς τον Παπαδάκη και τον Χαλατζιούκα.

Στο γήπεδο της Αγκαθιάς η τοπική Νίκη υποδέχεται την ομάδα του Μακροχωρίου απο την οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί με 1-0.

Βέβαια τις δυο ομάδες αυτή την περίοδο τις χωρίζει κάτι παραπάνω από μια κατηγορία αφού η μεν Αγκαθιά εχει στόχο την άνοδο της στην Β’ Εθνική το δε Μακροχώρι την παραμονή του στην Α’ κατηγορία της Ενωσης μας. Συνεπώς θεωρούμε οτι το 1-0 με το οποίο κέρδισαν στο γήπεδο τους οι Μακροχωρίτες πολυ δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στην πρόκριση της γηπεδούχου.

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τον Παρασίου και τον Πίτο.

Τέλος στο γήπεδο της Κουλούρας η τοπική ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της Α’ ΓΑΣ Ροδοχωρίου από τον οποίο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα είχε ηττηθεί με 7-2.

Τον αγώνα θα διευθεύνει ο κ. Ρηγόπουλος (Γαβράς - Νησελίτης).

Εκτός από τους αγώνες κυπέλλου σήμερα στις 10.30π.μ. το πρωί διεξάγεται και ένας εξ αναβολής αγώνας πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας μεταξύ της Δόξας Νάουσας και του Μακεδονικού Ροδάκα.

Το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Παναγιωπούλας ορίστηκε να το διαιτητεύσει ο κ. Παυλίδης (Χαραλαμπίδης - Ποζιάδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής