breaking news Νέο

Δήλωση του Π. Τσιλεμάνη, προπονητής του Μελιτέα Μελίτης, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

Δήλωση του Π. Τσιλεμάνη, προπονητής του Μελιτέα Μελίτης, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

«Να συλλυπηθώ και εγώ με τη σειρά μου την οικογένεια και τους οικείους του άτυχου νεαρού ποδοσφαιριστή που δυστυχώς χάθηκε σε εναν χώρο που όλοι εμείς υπηρετούμε.

Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Στο παιχνίδι, εμεις θεωρούμε τιμη΄για την ομάδα μας που σήμερα είχε αντίπαλο μια ομάδα με την ιστορία, την αίγλη και το βάρος της φανέλας της ΒΕΡΟΙΑΣ, της οποίας η θέση σίγουρα δεν βρίσκεται σε κατηγορίες σαν αυτή που αγωνίζεται την φετινή περίοδο.

Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση της ομάδας μας με τη ΒΕΡΟΙΑ. Παρόλα αυτά και λαμβάνοντας υπόψη την διαφορά που έτσι κι αλλιώς υπάρχει μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων θεωρώ οτι οι ποδοσφαιριστές μας στάθηκαν με αξιοπρέπεια σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και αυτό ανεξάρτητα με το σκορ με το οποίο έχασαν.

Για μας είναι πολύ πιο σοβαρά τα επόμενα δυο παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό Κυμίνων και τον ΠΑΟ Κουφαλίων, είναι δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας με αντιπάλους στα μέτρα μας και θέλουμε να τα κερδίσουμε για να διατηρήσουμε και την αξιοπιστία της ομάδας και αυτό ανεξαρτητα από το αν στο τέλος υποβιβαστεί».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής