breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Μελιτέα Μελίτης

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Μελιτέα Μελίτης

«Εκ μέρους της ποδοσφαιρικής οικογένειας της ΒΕΡΟΙΑΣ αρχικά θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του, του Χρήστου Πετρίδη και να αφιερώσω στην μνήμη του την σημερινή μας νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι επανειλημμένα έχω δηλώσει οτι παιχνίδια σαν το σημερινό κρύβουν μεγάλες παγίδες για τα υποτιθέμενα φαβορί, όπως χαρακτηρίζονταν πριν ξεκινήσει η ομάδα μας. Αυτό το γνωρίζαμε και το συζητησαμε μέσα στα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές μας και θεωρώ οτι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος βγάλαμε αρκετές φάσεις από τις οποίες αξιοποιήσαμε τις δύο και πήγαμε με ένα καλό σκορ για την ομάδα μας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Η ουσία, οπως έχω τονίσει και σε προηγούμενες δηλώσεις μου εκεί που βρισκόμαστε σήμερα, είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης και απο την στιγμή που τους πήραμε λέμε ότι όλα πήγαν καλά. Μπορεί μετά και τα σημερινά αποτελεσματα να μείναμε μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, όμως δεν τελείωσε ακόμη τίποτα.

Σε δυο ημέρες από σήμερα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στα Γιαννιτσά και θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να επανακτήσουμε τις δυνάμεις μας και παράλληλα να ετοιμαστούμε και αγωνιστικά.

Σήμερα προφυλαξαμε κάποιους ποδοσφαιριστές μας, όπως τον Ταϊρη που έχει 6 κίτρινες κι αν δεχθεί μία ακόμη τιμωρείται με δυο αγωνιστικές και δεν θα αγωνιστεί τα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Μας παρουσιάστηκαν και δύο σοβαρά προβλήματα. Αυτό με την εξαρθρωση του αγκώνα του Δημήτρη Μελικιώτη και την αποκόλληση του τένοντα του νεαρού Γιάννη Ιωάννου που χειρουργείται την Τρίτη (χθες) και στους οποίους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή σε αγωνιστική δράση».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής