breaking news Νέο

Δήμος Βέροιας : «Αφιλοκερδώς» σημαίνει 714 ευρώ;

Δήμος Βέροιας : «Αφιλοκερδώς» σημαίνει 714 ευρώ;

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Τραπεζανλή στον τοπικό τύπο, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Βέροιας αποστέλλει την παρακάτω απάντηση :

«Διαβάζοντας με προσοχή τη δήλωση του κ. Τραπεζανλή για το ύψος της αντιμισθίας του από τη ΔΕΥΑΒ, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έστω και εκ των υστέρων παραδέχεται δημόσια ότι η «αφιλοκερδώς» ενασχόλησή του με τα κοινά κόστιζε μηνιαίως στη ΔΕΥΑΒ 714 ευρώ.

Επίσης, όπως ο ίδιος παραδέχεται στη δήλωσή του, κανείς  δεν τον «έδιωξε» από τη ΔΕΥΑΒ αλλά παραιτήθηκε με δική του πρωτοβουλία μετά την τυπική του ανεξαρτητοποίηση παρότι ουσιαστικά είχε θέσει τον εαυτό του εκτός της Δημοτικής Ομάδας της Συμπολίτευσης του Δήμου Βέροιας ήδη εδώ και δυο χρόνια όταν δεν έλαβε θέση Αντιδημάρχου όπως θεωρούσε ότι θα έπρεπε να είχε συμβεί.

Εξάλλου, είναι κάτι που αποκάλυψε κυνικά κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την προηγουμένη εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά ότι τα «αγνά» του κίνητρα για «αφιλοκερδώς» προσφορά προς την τοπική κοινωνία εξαντλούνταν στην ανάληψη της θέσης του Αντιδημάρχου.

Τα συμπεράσματα δικά σας…».     


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής