breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Νέα μόδα ; Γλείφουν…κουδούνια!

Σας... συναρπάζουν τα κουδούνια; Πιθανότατα όχι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το ίδιο ισχύει για δύο -πλέον- τουλάχιστον συνανθρώπους μας...

Ήταν αρχές του Γενάρη του 2019, όταν ένας άνδρας έγινε το απόλυτο viral, όταν «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να… γλείφει τα κουδούνια ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια. Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ωστόσο, αν πιστεύατε ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό, κάνετε λάθος!

Κι αυτό, διότι ένας άλλος άνδρας «πιάστηκε» να κάνει ακριβώς το ίδιο : Δηλαδή να γλείφει κουδούνια μέσα στην άγρια νύχτα! Ο δεύτερος… λάτρης των κουδουνιών καταγράφηκε από κάμερες στη Φλόριντα. Στο βίντεο φαίνεται να κρατά κομμάτια από εφημερίδες και να… ερωτοτροπεί με τα κουδούνια ενός σπιτιού!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης ο ιδιοκτήτης του, ο άνδρας ονομάζεται Τζέρεμι και είναι άστεγος. «Έχει ζητήσει τσιγάρα από τη σύζυγό μου κάποιες φορές και πλέον συχνά τριγυρνάει στο δρόμο μας. Έχω ειδοποιήσει την αστυνομία», τόνισε.

*****

18χρονη έπεσε σε κώμα κι όταν ξύπνησε είχε γεννήσει, ενώ αγνοούσε ότι ήταν έγκυος!

Μια έφηβη που έπεσε σε κώμα, αφού πήγε να κοιμηθεί έχοντας πονοκέφαλο, ξύπνησε τέσσερις ημέρες αργότερα και ανακάλυψε ότι είχε… γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς καν να γνωρίζει ότι ήταν έγκυος.

Η 18χρονη Έμπονι Στίβενσον, από το Όλνταμ, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το έμβρυο «κρυβόταν» καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, επειδή η νεαρή μητέρα πάσχει από μια σπάνια συγγενή ανωμαλία : έχει δύο μήτρες, μια πάθηση που αποκαλείται δίδελφυς μήτρα. Για αυτό και εξακολουθούσε να έχει έμμηνο ρύση, ενώ το μωρό μεγάλωνε στην «πίσω» μήτρα. Επίσης, δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε καν «κοιλίτσα», μέχρι την ημέρα που αισθάνθηκε αδιαθεσία, υπέστη αλλεπάλληλες κρίσεις και έπεσε σε κώμα.

Η 18χρονη, που σπουδάζει φυσιοθεραπεύτρια, ξύπνησε στις 6 Δεκεμβρίου, έχοντας στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως είπε, η εμπειρία αυτή ήταν «απολύτως σουρεαλιστική». «Αισθανόμουν σαν να είχα μια εξωσωματική εμπειρία», πρόσθεσε η Έμπονι, που, αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ, βάφτισε την κόρη της Έλοντι.

Οι γιατροί, που εξέτασαν την αναίσθητη 18χρονη, διαπίστωσαν ότι οι κρίσεις οφείλονταν σε προεκλαμψία και είπαν στη μητέρα της ότι έπρεπε να της κάνουν κατεπειγόντως καισαρική. «Μολονότι εγώ επέμενα ότι δεν ήταν δυνατόν να είναι έγκυος, εκείνοι ήταν σίγουροι πως ήταν. Έπαθα σοκ, όταν εμφανίστηκε ένα φούσκωμα στο στομάχι της», είπε η 39χρονη Σίρι, που έγινε γιαγιά από τη μια στιγμή στην άλλη. «Πιστεύουν ότι λόγω των κρίσεων, το μωρό μετακινήθηκε και έτσι ξαφνικά έκανε ορατή την παρουσία του», πρόσθεσε.

Όταν ξύπνησε η Έμπονι, οι νοσηλεύτριες της έβαλαν κατευθείαν στην αγκαλιά της την Έλοντι. «Τώρα μπορεί να ακούγεται φρικτό, αλλά τους ζήτησα να την πάρουν. Ήμουν σε σύγχυση, ήμουν βέβαιη ότι είχαν κάνει λάθος. Όμως η μαμά μου τα εξήγησε όλα και μου ξαναέδωσαν το κοριτσάκι μου, για να το κρατήσω σωστά για πρώτη φορά. Παρ’ όλο που ήμουν τόσο μπερδεμένη και πολύ φοβισμένη, ήταν μια πανέμορφη στιγμή», είπε η 18χρονη.

*****

Το χαμόγελο του νεογέννητου, που «πάγωσε» τη μητέρα του!

Με ολόκληρο το δόντι του γεννήθηκε ένα μωράκι στη Βρετανία, αφήνοντας άφωνο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τη μητέρα του. Το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο στις 16 Ιανουαρίου, μετά από φυσιολογική εγκυμοσύνη και τοκετό διάρκειας τεσσάρων ωρών. Οι μαίες όμως παρατήρησαν κάτι ασυνήθιστο στο κοριτσάκι, αφού μόλις άνοιξε το στόμα του φάνηκε ένα δόντι.

Η 18χρονη μητέρα του δήλωσε πως «δεν είχα καταλάβει ότι ήμουν έγκυος μέχρι που έγινα έξι ή επτά μηνών, οπότε όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα, όταν άρχισε να φαίνεται».

«Γεννήθηκε με το δόντι της να φαίνεται λίγο, όμως τώρα που είναι τεσσάρων εβδομάδων, έχει μεγαλώσει κανονικά. Είναι μεγάλο», είπε η νεαρή μητέρα της μικρής, που έγινε η νεαρότερη ασθενής οδοντιατρικής κλινικής, αφού θα κάνει τις πρώτες εξετάσεις της την επόμενη εβδομάδα.

Όπως είπε η ίδια, οι οδοντίατροι είχαν ακούσει, αλλά δεν είχαν δει ποτέ μωρό να γεννιέται με δόντια. Ήταν όμως τόσο εντυπωσιασμένοι, που της έκλεισαν ραντεβού σε χρόνο, κατά τον οποίο μπορούν να είναι παρόντες και φοιτητές, ώστε να δουν το πρωτόγνωρο φαινόμενο.

Τα περισσότερα μωρά βγάζουν τα πρώτα δόντια τους μεταξύ τεσσάρων και επτά μηνών, ωστόσο ένα πολύ μικρό ποσοστό μωρών γεννιούνται με ένα ή περισσότερα δόντια.

Υπολογίζεται ότι μόλις ένα στα 1000 μωρά γεννιούνται με το επονομαζόμενο «γενέθλιο» δόντι. Παιδίατροι εξηγούν πάντως, πως δεν είναι και τόσο σπάνιο για αυτούς να βλέπουν κάτι τέτοιο, όσο είναι για τους οδοντίατρους.

*****

Γέννησε επτάδυμα με τη μία!

Μία γυναίκα που γέννησε επτάδυμα με φυσιολογικό τοκετό, είναι καλά στην υγεία της, όπως και τα μωρά της.

Η 25χρονη, από το Ιράκ, φέρεται να είναι η πρώτη γυναίκα, που γεννά επτά μωρά σε έναν τοκετό στη Μέση Ανατολή.

Σε ανακοίνωση του τοπικού τομέα υγείας, αναφέρεται πως η μητέρα, τα έξι κορίτσια και το αγόρι της, είναι καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας των παιδιών δήλωσε ότι δεν σχεδίαζαν να μεγαλώσουν τόσο την οικογένειά τους και τώρα έχουν δέκα μωρά να μεγαλώσουν.

Η πρώτη φορά, που γυναίκα γέννησε επτάδυμα και επιβίωσαν, ήταν το 1997, στην Αϊόβα. Χαρακτηριστικό ήταν ότι το πρώτο διάστημα χρειάζονταν 42 μπουκάλια γάλα την ημέρα, καθώς και περίπου 52 πάνες…


18χρονη έπεσε σε κώμα κι όταν ξύπνησε είχε γεννήσει, ενώ αγνοούσε ότι ήταν έγκυος!
Το χαμόγελο του νεογέννητου, που «πάγωσε» τη μητέρα του!
Γέννησε επτάδυμα με τη μία!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής