breaking news Νέο

Ισόπαλη 0-0 χθες η Βέροια σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα

Ισόπαλη 0-0 χθες η Βέροια σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τα Τρίκαλα

Ισόπαλο δίχως γκολ έληξε το χθεσινό φιλικό της Βέροιας στο Δημοτικό Στάδιο με αντίπαλο τα Τρίκαλα μια ομάδα που φιλοδξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League, όπως βέβαια έκανε και την περσινή περίοδο.

Η Βέροια και στο χθεσινό φιλικό φανέρωσε ορισμένα καλά στοιχεία όπως η σωστή αμυντική της λειτουργία και αδυναμίες κυρίως στον παραγωγικό τομέα.

Αξίζει να αναφερθεί οτι τα Τρίκαλα μια ομάδα με υψηλό μπάτζετ η οποία όπως ηδη αναφέραμε φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου οπως έκανε και πέρσι δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μια κλασική ευκαιρία σε ολόκληρο το 90λεπτο. Και η μόνη απειλή που δημιουργήθηκε στα καρέ του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας Γιαγκόζη προήλθε από στημένες φάσεις και αυτές στα τελευταία δέκα λεπτά.

Βέβαια ούτε και η Βέροια κατάφερε να δημιουρήσει την μεγάλη την κλασική ευκαιρία και οι όποιες μικροευκαιρίες της είχαν πρωταγωνιστεί τον Ρούνεϋ που σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε καλά στοιχεία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας με βοηθούς τον Κελεσίδη και τον Γιάντση.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκόζης, Καψάλης (90’ Τσότρας), Δαμιανάκης, Σουλιώτης (56’ Τσιούχας), Κοζάκης (56’ Νύχταρης), Λάσκαρης (90+ Τερζής), Μπλέτσας (65’ Δόρης), Λίταινας (90’ Σταυρίδης), Λαζόπουλος (75’ Πατσιαβούρας), Μπαστιάνος (59’ Ντέερ), Ρούνεϋ (79’ Ζυγκερίδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος (46’ Αποστολίδης), Βέρτζος (82’ Μανώλης), Γιαννίτσης (46’ Κουτσιόνης), Πάνος, Τεγούσης (46’ Τόμιτς), Τσιάρας (46’ Τσόκιτς), Γροντής (46’ Ανδρεόπουλος), Μιλίεβιτς (70’ Ντίνας), Τσίπρας (46’ Αναστασόπουλος), Ζγούρι (46’ Ντιάτα).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής