breaking news Νέο

Στα Γιαννιτσά σταμάτησε το σερί της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στα Γιαννιτσά σταμάτησε το σερί της ΒΕΡΟΙΑΣ

Στα Γιαννιτσά με αντίπαλο την τοπική ομώνυμη ομάδα σταμάτησε χθες το νικηφόρο σερί της ΒΕΡΟΙΑΣ. Το 0-0 της Βασίλισσας απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που έψαχνε απεγνωσμένα ένα θετικό αποτέλεσμα ήρθε σαν επιστέγασμα της κακής ημέρας στην οποία βρέθηκε χθες για την οποία παντως δεν είναι “άμοιρος ευθυνών” ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού γηπέδου των Γιαννιτσών.

Η γηπεδούχος ομάδα που επιστράτευσε την δύναμη για να ξεπεράσει τα προβλήματα στην οργανωμένη ανάπτυξη που δημιουργούσε ο κακός αγωνιστικός χώρος ήταν ελαφρώς καλύτερη από την ΒΕΡΟΙΑ και έφθανε με περισσότερες αξιώσεις στα καρέ της εστίας του Κοντογουλίδη, δίχως όμως και αυτή να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη, την κλασική ευκαιρία για γκολ.

Οπως βέβαια μεγάλη ευκαιρία δεν δημιούργησε ούτε η ΒΕΡΟΙΑ.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και οπως ήδη αναφέραμε μέσα σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο το ισόπαλο 0-0 ήρθε σαν φυσιολογική συνέπεια και θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα.

Η ΒΕΡΟΙΑ μετά και την διεξαγωγή του χθεσινού εξ αναβολής αγώνα μπορεί να μην πήγε την διαφορά που την χωρίζει από τον δεύτερο Αρη Παλαιοχωρίου στους πέντε βαθμούς όπως ήλπιζε την αύξησε όμως από τους δυο στους τρείς δίχως πλεον εκκρεμότητες.

 

ΦΑΣΕΙΣ

Η πρώτη επικίνδυνη επιθεση ανήκει στη ΒΕΡΟΙΑ με τον Ζούρκο να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή το σουτ όμως που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 11’ οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν την επίσκεψη απο την οποία κέρδισαν κόρνερ το εκτέλεσε ο Ζούρκος Ν. με την μπάλα να βρίσκει το πρώτο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Στο πρώτο 40λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να εναλλάσσουν τις επισκέψεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 15’ ο Μπλέτσας έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα με τον Τσικόπουλο να προσπαθεί να μπει στην φάση, όμως τους παίκτες της ομάδας των Γιαννιτσών να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν τον κίνδυνο.

Στο 22’ σέντρα του Σκαθαρούδη από δεξιά ο Τσικόπουλος για λίγα εκατοστά δεν προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του τερματοφύλακα των Γιαννιτσών Γιώτα.

Και εδώ κάπου σταμάτησε η επιθετική δραστηριότητα των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν όλο και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 40’ να κάνουν πιο συχνές τις επισκέψεις τους στα καρέ της αντιπάλου τους.

Στο 40’ καλό σουτ του Πέλκα πέφτει στη γωνία του και αποκρούει ο Κοντογουλίδης.

Στο 52’ σουτ αυτή τη φορά από τον Θεοδωρίδη και πάλι ο Κοντογουλίδης λέει όχι.

Στο 63’ σουτ μέσα απο την περιοχή και πλάγια θέση του Μουρίκι η μπάλα στα πλαινά δίχτυα.

Στο 78’ κόρνερ εκτελεί ο Ζούρκος για λογαριασμό της ομάδας των Γιαννιτσών με τον Θεοδωρίδη από το σημείο του πέναλτι να πιάνει το γυριστό σουτ και τη μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Και στο 82’ η μοναδική επικίνδυνη φάση στο δεύτερο ημίχρονο για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Χαντζάρα να εκτελεί φαουλ και τον Μουρατίδη στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω απο΄τα δοκάρια της εστίας του Γιώτα.

Αυτή ηταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού με τον διαιτητή ύστερα από λίγο να “σφυρίζει” την λήξη του αγώνα που βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών με βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαλτακα και Στεφούλη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Γιώτας, Μπαμπαλης, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πελκας, Μουρίκι, Χιντασέλι, Θεοδωρίδης, Ζούρκος, Παντελίδης (85’ Κοτσαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (88’ Καράμπελας), Μπλέτσας (80’ Μυλωνάς), Σκαθαρούδης (70’ Μπακάλης), Τσικόπουλος (62’ Χαντζάρας), Κανούλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής