breaking news Νέο

Περιοδεία στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει το στέλεχος της «Λαϊκής Ενότητας» Δημήτρης Στρατούλης

  • Περιοδεία στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει το στέλεχος της «Λαϊκής Ενότητας» Δημήτρης Στρατούλης
  • Περιοδεία στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει το στέλεχος της «Λαϊκής Ενότητας» Δημήτρης Στρατούλης

Επίσκεψη στην Ημαθία πρόκειται να πραγματοποιήσει την επόμενη Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, ο Δημήτρης Στρατούλης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην Ημαθία του πρώην υπουργού και νυν στελέχους της «Λαϊκής Ενότητας», που είναι πολύ πιθανόν να συνοδεύεται και από την υποψήφια περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Ενότητας», Δέσποινα Χαραλαμπίδου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει επίσκεψη στα «Παιδιά της Άνοιξης», στην Αλεξάνδρεια, συνάντηση τόσο με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας, Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου και καταστηματάρχες της πόλης, όσο και με αγρότες της περιοχής, συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ στη Βέροια, όπως και πολιτική ομιλία στα Ριζώματα το βράδυ της ίδιας ημέρας, με την οποία και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα της επίσκεψής του εδώ, μετακινούμενος στη συνέχεια στην Κατερίνη.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά, που ο Δημήτρης Στρατούλης θα βρεθεί στην Ημαθία, όπου θα δει και θα εξετάσει από κοντά τοπικά ζητήματα και προβλήματα, σε συνέχεια των δύο επισκέψεων που πραγματοποίησε στην περιοχή μας ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης τα τελευταία χρόνια. «Με την επικείμενη επίσκεψη στον τόπο μας και του Δημήτρη Στρατούλη, θέλουμε να αναδείξουμε θέματα και προβλήματα και να δοθούν λύσεις», τόνισε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο Θανάσης Αποστολόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της «Λαϊκής Ενότητας» και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος για περιφερειακός σύμβουλος στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές.

 

«Δικαιοσύνη εδώ και τώρα»

Στο μεταξύ, την ταχεία ολοκλήρωση των ερευνών που αφορούν τόσο στις καταγγελίες για το τραπεζικό σύστημα και τους πλειστηριασμούς, όσο και τον ίδιο, ζητά από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο κ. Λαφαζάνης προσήλθε στο δικαστικό μέγαρο, ζητώντας να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία μήνυσης που κατέθεσε το 2016 για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, καθώς και για τη μηνυτήρια αναφορά για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας. Στην αίτησή του σημειώνει πως σε βάρος του έχει «οικοδομηθεί πλέγμα ποινικών διώξεων».

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Χαραλαμπίδου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής