breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης για κολυμβητήριο Βέροιας : «Η υλοποίηση μεγάλων έργων απαιτεί βούληση και αποφασιστικότητα»

Γιάννης Παπαγιάννης για κολυμβητήριο Βέροιας : «Η υλοποίηση μεγάλων έργων απαιτεί βούληση και αποφασιστικότητα»

«Σε συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το Δεκέμβριο του 2015 ο κύριος Βοργιαζίδης δήλωνε πως η διοίκηση του θα κάνει ό,τι μπορεί για την κατασκευή κολυμβητηρίου στην πόλη, επιρρίπτοντας παράλληλα ευθύνες στο Υπουργείο Υποδομών για την αδυναμία χρηματοδότησης του έργου.

Σήμερα τέσσερα χρόνια μετά, η Βέροια διατηρεί το θλιβερό προνόμιο να είναι μία από τις λίγες πρωτεύουσες νομών στην ελληνική επικράτεια χωρίς δημοτικό κολυμβητήριο. Είναι η ελάχιστη υποχρέωση μας, να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία σε βάρος της πόλης μας και των πολιτών, να πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υλοποιηθεί ένα έργο μείζονος σημασίας που θα λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για την προώθηση του αθλητισμού, θα είναι προσβάσιμο σε όλους τους πολίτες και θα μας δώσει το δικαίωμα να φιλοξενήσουμε στο μέλλον διοργανώσεις του υγρού στίβου, στηρίζοντας και την τοπική οικονομία.

Η υλοποίηση ενός μεγάλου έργου απαιτεί σχεδιασμό, επίβλεψη των βημάτων υλοποίησης του, αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων, μα πάνω απ όλα, βούληση και αποφασιστικότητα. Χαρακτηριστικά που η νυν διοίκηση έχει αποδείξει πολλάκις πως δεν διαθέτει.

Κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα χωρίς να το απαιτήσουμε. Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε».

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής