breaking news Νέο

Ευθύμης Πιπελίδης : «Απόλυτη προσήλωση επί 60 λεπτά και αποφασιστικότητα»

Ευθύμης Πιπελίδης : «Απόλυτη προσήλωση επί 60 λεπτά και αποφασιστικότητα»

Η παρουσία του νεανικού ως επί το πλείστον Φιλίππου στο τωρινό πρωτάθλημα της χάντμπωλ πρεμιέρ δεν του επιτρέπει να θέτει σε διαχωρισμό εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, όσο κι αν είναι ηλίου φαεινότερο πως έχουμε να κάνουμε με τριών ταχυτήτων ομάδων στην κορυφαία κατηγορία των ανδρών.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας μπροστά στην αναγκαιότητα της νίκης και της συγκέντρωσης βαθμών, που θα τους επιτρέψουν να πιστεύουν βάσιμα (και φέτος) σε παραμονή στην μεγάλη κατηγορία, τους υποχρεώνει να κοιτούν όλα τα ματς, και τι δύνανται να αποκομίσουν βαθμολογικά από αυτά. Και ματς σαν και αυτό με τον Αερωπό Έδεσσας, το Σάββατο στο Φιλίππειο, η νίκη δεν μπορεί παρά να είναι το μόνο αποτέλεσμα το οποίο θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Φιλίππου.

Όμως πως μπορεί να συμβεί αυτό επι του πρακτέου; «Εφ' όσον καταφέρουμε να υπερβάλλουμε εαυτούς. Να δείξουμε επί 60 λεπτά απόλυτη προσήλωση στο ματς και αποφασιστικότητα σε τέτοιο βαθμό, που θα μας επιτρέψει να το πετύχουμε. Θεωρώ, δε, πως αυτό είναι και ο γνώμονας του παιχνιδιού» επεσήμανε στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ο Ευθύμης Πιπελίδης, ο οποίος απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα της πόλης των «καταρρακτών» έχει να σκεφθεί περιπτώσεις παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Αρχής γενομένης από τον Τάσο Τσαμουρίδη που υπέστη υποτροπή στο τραύμα του και η παρουσία του στο προσεχές παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ξανά το κατά πόσο θα είναι σε θέση να έχει έναν ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής με τον Αερωπό Έδεσσας και ο Θάνος Κωστακίδης. Ο τελευταίος υπέστη θλάση στα μαλακά μόρια και ως εκ τούτου εκτιμάται πως δεν θα είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του προπονητή του. Οπότε και ο βασικός πλεϊ μεϊκερ της ομάδας  θα έρθει σαν μια επιλογή από τον πάγκο και με αγωνιστικό χρόνο παρουσίας που παραπέμπει σε ερωτηματικό. Κοντά στους προαναφερθέντες υπάρχει και ο νεοφερμένος στον Φίλιππο Νταβόρ Τάσκοβιτς, ο οποίος έχει υποστεί μια ελαφριά θλάση στον δικέφαλο του ποδιού του στο τελευταίο παιχνίδι με τον Δούκα. Πλην όμως ο τραυματισμός του εν λόγω περιφερειακού παίκτη είναι τέτοιος, που δύσκολα να τον θέσει εκτός μάχης με τον σύλλογο της Έδεσσας.

 

Απο τον Παύλο Χρ.Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής