breaking news Νέο

Νέα πολιτική κίνηση προ των πυλών

Νέα πολιτική κίνηση προ των πυλών

Άλλη μία νέα πολιτική κίνηση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες! Ο Ευάγγελος Αντώναρος φέρεται έτοιμος να δημοσιοποιήσει τη διακήρυξη της νέας πολιτικής του κίνησης, με τις υπογραφές μάλιστα αρκετών στελεχών.

Σε τηλεοπτική συνέντευξή του ο πρώην υπουργός έκανε γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. «Θα είναι μια σύντομη διακήρυξη αρχών και θέσεων, που θα τοποθετεί αυτό που πιστεύουμε μέσα στον πολιτικό χώρο. Θα υπάρχουν υπογραφές και από νέα πρόσωπα, καθώς θα δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους, που μέχρι στιγμής δεν είχαν μετάσχει στην πολιτική», τόνισε, δηλώνοντας ότι πρόθεσή του είναι να δώσει το «παρών» με ένα συνδυασμό στις ευρωεκλογές. Η ΝΔ, σύμφωνα με τον κ. Αντώναρο, «έχει αφήσει ακάλυπτο έναν τεράστιο χώρο στο Κοινωνικό Κέντρο, στη μεταρρυθμιστική Κεντροδεξιά και αυτό φαίνεται και από τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων από το 2009.

Ενάμιση εκατομμύριο πολίτες δεν πήγαν να ψηφίσουν, δεν τους κερδίζει η ΝΔ. Υπάρχει ένα μεγάλο κενό, που θέλουμε να προσπαθήσουμε να εκφράσουμε», είπε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής