breaking news Νέο

Η πρώτη ήττα της Αγκαθιάς

Η πρώτη ήττα της Αγκαθιάς

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα η Νίκη Αγκαθιάς στην Αριδαία χάνοντας απο τον Αλμωπό με 2-0.

Η ομάδα της Ημαθίας σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής περιόδου αφου αν κέρδιζε θα περνούσε στην δεύτερη προνομιούχο θέση του βαθμολογικου πίνακα δύο μόλις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βέροιας, παρουσιάστηκε διπρόσωπη. Καλή και με αξιόπιστες λύσεις στο πρώτο ημίχρονο και παραδόξως κακή στην επανάληψη και δικαιολογημένα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωταθλημα.

Η Αγκαθιά μπήκε όπως το συνήθιζε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έδειχνε οτι θα διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις την νίκη.

Στο 13’ είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γκελοσάνι έφυγε μόνος του προς την εστία του Αλμωπού και απέναντι από τον τερματοφύλακα πλάσαρε για να πέσει ο Μένιος στα “τυφλά” η μπάλα να βρει τα πόδια του και να σταματήσει η πορεία της προς τα δίχτυα της εστίας του.

Στο 35’ νέα καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Χατζόπουλο να εκτελεί φαουλ, τον προωθημένο Ρογγότη να πιάνει την κεφαλια και την μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του τερματοφύλακα της Αριδαίας.

Και το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την πρώτη και μοναδική ευκαιρια του γηπεδούχου Αλμωπού σ’ αυτό το διάστημα. Ο Τσαϊνατουδης έβγαλε τη σέντρα και ο Τσεκάϊ στην πορεία της μπάλας έπιασε το σουτ που πέρασε αουτ.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος ομαδα με το καλημέρα πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 49’ συγκεκριμένα ο Νικολίτσα έβγαλε τη σέντρα με τον Ιωάννου να κάνει την κεφαλιά τον Τόλιο αρχικά να αποκρούει την μπάλα η οποία επέστρεψε και πάλι στον παίκτη της ομάδας της Αριδαίας που με σουτ αυτή τη φορά την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Το γκολ φάνηκε να επηρεάζει τους παίκτες της ομάδας της Ημαθίας και τους αντιπάλους τους πέντε λεπτά αργότερα (54’) να απειλούν με δεύτερη παραβίαση. Ο Μεντί με ατομική προσπάθεια φθάνει απέναντι από τον Τόλιο με τον τελευταίο να αποκρούει το χλιαρό πλασέ του αντιπάλου του αποσοβώντς το δεύτερο τέρμα σε βάρος της ομάδας του. Λιγο αργότερα όμως στο 63’ δεν καταφέρνει να αποσοβήσει τελικά το 2-0. Συγκεκριμένα στο 63’ δημιουργείται σύγχυση στα καρέ της Νίκης Αγκαθιάς με τον Ελευθεριάδη Γ. να πλασάρει από κοντά και να “ζευγαρώνει” τα τέρματα της ομαδας του.

Στα τελευταία 15 λεπτά η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη προσπάθησε να αντιδράσει είχε μια ευκαιρία στο 79’ να μειώσει το σκορ και να ξαναμπει στο παιχνίδι όμως το σουτ του Γκελοσάνι από καλή θεση απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Μένιος.

Στο 83’ ο Ρογγότης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και στην εκπνοή του αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τρία τα τέρματα τους όμως ο Τόλιος απέκρουσε δυσκολα το πλασέ του Στογιάννη από θέση τετ - α - τετ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πάνος Ι. από την ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθους τον Φαλτάκα από τα Γρεβενά και τον Πάνο Σ. από την Ηπειρο.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαϊνατούδης, Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Τσεκάι (61΄ Ελευθεριάδης Λ.), Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Ιωάννου (87΄ Ελευθεριάδης Γ.), Νικολίτσας, Στάμπιλε (80΄ Στογιαννίδης).

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Κασαπίδης, Κίτσας Ελ, Λιόλιος, Ρογγότης, Ζαρογιάννης, Τριανταφυλλίδης (65΄ Μούδιος), Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Γκελοσάνι, Προβατίδης (46΄ Σούκιας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής