breaking news Νέο

Πήρε αυτό που ήθελε...

Πήρε αυτό που ήθελε...

Ήθελε τη νίκη και την πήρε! Ο Φίλιππος επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 67-57 του Έσπερου Λαμίας, το Σάββατο στο “Δημήτριος Βικέλας”, στο ματς που δόθηκε για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής στον όμιλο του βορρά. Ένα αποτέλεσμα που κράτησε το σύνολο του Δημήτρη Γκίμα μέσα στην τετράδα της βαθμολογίας και αποδεικνύει ότι φέτος στην ομάδα έχουν μπει γερές βάσεις για να ανταπεξέλθει επιτυχώς στις προκλήσεις του τωρινού μαραθωνίου της Β΄ Εθνικής και να πετύχει συνάμα και τον εξ αρχής στόχο του, που δεν είναι από μια γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Στα του αγώνα τώρα, η νίκη ήρθε εύκολα σχετικά για τον Φίλιππο.

Η Βεροιώτικη ομάδα ξέφυγε με ένα ξέσπασμα στο πρώτο δεκάλεπτο με 25-10 και στο 17’ έριξε στο καναβάτσο τον αντίπαλο αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την διαφορά (39-18).

Το ματς έδειχνε οτι θα είναι ενας περίπατος για τον Φίλιππο, ωστόσο ο Έσπερος αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, και μείωσε 51-44 στο 26’. Εκει, στο κρισιμότερο σημείο, ο Φίλιππος φρέναρε την αντεπίθεση του αντιπάλου. Οι Βεροιώτες ανέβασαν την διαφορά και πάλι πάνω από τους δέκα πόντους και την συντήρησαν χωρίς να κινδυνέψει μέχρι το τέλος.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη»

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας στις δηλώσεις που έκανε, μεταξύ άλλων, είπε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη και ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος όλα είναι ανοιχτά. Είτε για την παραμονή, είτε ακόμα και για τα μπαράζ. Αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μου και στόχος της ομάδας μας είναι η νίκη κάθε αγωνιστική και το πιο σημαντικό είναι ο Φίλιππος να παραμείνει στην κατηγορία»

Διαιτητές: Λόρτος-Γραικός

Δεκάλεπτα: 25-10, 43-27, 61-48, 67-57

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας-Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος 4, Τσεσμετζίδης, Σισμάνης, Πονόπουλος, Βάλλιος, Τσιαγκλαγκάνος 13(3), Γιαντσιδιώτης, Καβαργύρης 2, Κοθράς 10(2), Παραπούρας 12(3), Σουτζόπουλος 15, Καντάρκος 11.

Έσπερος Λαμίας (Σοφογιάννης): Στογιάκοβιτς, Ρούζιος 12(2), Μπερτσιμάς, Πάππος, Κατσαρές 9(1), Παπανικολάου, Φύκας 12(1), Αργύρης, Παπαργυρόπουλος 16(1), Μαντζούκας, Τεπετίδης 8, Ολύμπιος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής