breaking news Νέο

Ανάπτυξη Νέων Τυροκομικών Προϊόντων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ανάπτυξη Νέων Τυροκομικών Προϊόντων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Κιλτίδης, η Δ.Α.Ο.Κ. ΠΕ Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς, η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ) διοργανώνει συνάντηση εργασίας, με τη συμμετοχή 11 φορέων παραγωγικών μονάδων τυροκομικών προϊόντων.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς – Αίθουσα Συσκέψεων Περικλής

Κολότσιος, Α. Παπανδρέου 3, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στις 13.00 μ.μ.

Σκοπός της συνάντησης εργασίας είναι η ανάπτυξη νέων τυροκομικών προϊόντων, γεωγραφικής ταυτότητας.

Κατά την σύσκεψη θα εξετασθούν οι δεξιότητες που απαιτούνται για την ενδυνάμωση της μεταποιητικής επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας των νέων και των υφιστάμενων τοπικών παραδοσιακών τυροκομικών προϊόντων.

Η δημιουργία ενός καταλόγου δεξιοτήτων και ικανοτήτων που απαιτούνται για την οικοδόμηση μιας πιο βιώσιμης γεωργίας, δασοκομίας και της αγροδιατροφικής αλυσίδας είναι η βασική επιδίωξη του ευρωπαϊκού προγράμματος HORIZON 2020 | NEXTFOOD : Εκπαίδευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών του Αγροδιατροφικού Τομέα (https://www.nextfoodproject.eu/), στο οποίο η Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΚΜ συμμετέχει μαζί με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή και το Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και επιπλέον 16 εταίρους από 13 χώρες και τρεις ηπείρους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής