breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Γυναίκα αξιωματικός της Αστυνομίας διοργάνωσε «ερωτικό χορό» για την «Ημέρα του Άνδρα»!

Ρωσίδα αξιωματικός της αστυνομίας απολύθηκε από την υπηρεσία, επειδή διοργάνωσε ένα «ερωτικό χορό», για να «διασκεδάσει» τους άνδρες συναδέλφους της την «Ημέρα του Άνδρα». Η αξιωματικός «ντρόπιασε την Αστυνομία», επειδή νοίκιασε μια στρίπερ, προκειμένου να διασκεδάσει τους ένστολους, που είχε υπό τις διαταγές της, είπαν οι επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας.

Κάποιος εκ των παρευρισκομένων ανέβασε video από το χορό στο Instagram, που έγινε viral. Εντός 24 ωρών η αστυνομικός είχε απολυθεί, ενώ πολλοί άλλοι αξιωματικοί θα αντιμετωπίσουν πειθαρχικές ποινές.

Η «Ημέρα του Άνδρα» είναι μια γιορτή, που κρατάει από τα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης, που όμως τότε γιορταζόταν ως «Ημέρα του Κόκκινου Στρατού». Πλέον αποκαλείται επισήμως «Ημέρα του Αμυνόμενου για την Πατρίδα» και συνηθίζεται οι γυναίκες να προσφέρουν δώρα στους άνδρες.

*****

Έκανε πρόταση γάμου παριστάνοντας το νεκρό!

Θα μπορούσε να πει ναι στην πρόταση γάμου, θα μπορούσε και να τον… δείρει! Όπως και να ‘χει, με τα Όσκαρ να πλησιάζουν, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας θα μπορούσε να τα πάρει όλα! Σεναρίου, σκηνοθεσίας, α’ ανδρικού ρόλου και όχι μόνο!

Όλα συνέβησαν μέρα – μεσημέρι σε δρόμο στις Φιλιππίνες. Το «σενάριο» έλεγε πως ο άνδρας ενεπλάκη σε τροχαίο και βρήκε… τραγικό θάνατο! Στη μέση του δρόμου βρίσκεται μια μηχανή και δίπλα της ο άνδρας, ο οποίος δεν κουνιέται. Ξαφνικά φτάνει στο σημείο η οσονούπω (;) σύζυγός του, η οποία έχει δεχθεί κλήση για το τροχαίο και είναι σε κατάσταση σοκ!

Τρέχει δίπλα του και όταν προσπαθεί να τον αγγίξει, την πληροφορούν για το θάνατό του!

Η γυναίκα κλαίει με λυγμούς, βλέποντας το σύντροφό της να είναι ακίνητος στην άσφαλτο, ενώ στο σημείο έχουν φτάσει και διασώστες. Προσπαθούν να την ηρεμήσουν, όταν ξαφνικά γίνεται… ανάσταση νεκρού!

Ο άνδρας ξεκινά να κινείται, προσπαθεί να σηκωθεί, γονατίζει (σ.σ. να κι ένα κλισέ που… τήρησε) και βγάζει από το μπουφάν του ένα δαχτυλίδι, κάνοντας πρόταση γάμου!

Η γυναίκα… κλαίει ξανά και εμφανώς ανακουφισμένη αγκαλιάζει μια άλλη γυναίκα δίπλα της και λίγο μετά πέφτει στην αγκαλιά του, αφού πρώτα τον χτυπά στον ώμο (σ.σ. πολύ ελαφρύτερα από όσο όλοι θα… περίμεναν)!

Κάποιος της δίνει και μια ανθοδέσμη και κάπως έτσι η πιο περίεργη πρόταση γάμου είναι γεγονός! Η γυναίκα τελικά δέχτηκε, έβαλε το δαχτυλίδι και όλοι περιμένουμε την επόμενη φάρσα του μέλλοντα συζύγου της…

*****

Μηνύματα μόνο για ενήλικες κρυμμένα σε παιδικές ταινίες!

Απίστευτα πράγματα μπορεί να βρει κανείς, αν…ψάξει καλά σε σκηνές από παιδικές ταινίες. Κάθε φορά που ξαναβλέπει κανείς ταινίες για παιδιά, μπορεί να… ανακαλύψει καλά κρυμμένα μηνύματα. Τα τελευταία χρόνια, οι παραγωγοί ταινιών στο Χόλυγουντ έχουν εκτοξεύσει την παραγωγή ταινιών για παιδιά. Για να μπορέσουν όμως να προσελκύσουν και ενήλικες, χρησιμοποιούν στοχευμένα την τεχνολογία. Έχουν όμως και ένα επιπλέον «όπλο»…

Υπάρχουν άπειρες σκηνές σε παιδικές ταινίες, που έχουν ένα κρυμμένο μήνυμα – αρκετές φορές με… υπονοούμενα- για τους ενήλικες και οι μικροί θεατές δεν μπορούν να καταλάβουν. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που για να μπορέσει ακόμη και ένας ενήλικας να… καταλάβει το μήνυμα, πρέπει να δει δύο και τρεις φορές τη συγκεκριμένη σκηνή.

*****

Σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και τη φύλαξε σε τάπερ…

Ένας νέος άνδρας συνελήφθη στη Μαδρίτη κατηγορούμενος ότι σκότωσε τη μητέρα του και κατόπιν τεμάχισε το πτώμα της και το φύλαξε μέσα σε πλαστικά δοχεία.

Την Πέμπτη, μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου ένα μήνα. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα. Οι αστυνομικοί βρήκαν «λείψανα σε διάφορα τάπερ» στο σπίτι της οικογένειας, στη συνοικία Σαλαμάνκα, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, είπε μια εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.

Οι ισπανικές εφημερίδες ανέφεραν την πιθανότητα κανιβαλισμού, όμως η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτήν την υπόθεση.

*****

Πυροσβέστες έσωσαν γυμνό άνδρα από… οίκο ανοχής που είχε πάρει φωτιά!

Μπροστά σε ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκαν οι πυροσβέστες, που κλήθηκαν να σβήσουν μια φωτιά σε ένα κτίριο στο Μάντσεστερ. Στο εν λόγω κτίριο στεγάζεται ένας οίκος ανοχής και όταν έφτασαν οι πυροσβέστες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα γυμνό άνδρα, ο οποίος είχε βγει έξω από το παράθυρο, για να γλυτώσει από τη φωτιά. Ο άνδρας κάλυπτε την «επίμαχη» περιοχή, ενώ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, αλλά και μήπως τον δει κανένα μάτι.

Οι πέντε πυροσβέστες έσπευσαν να τον σώσουν, με έναν από αυτούς να ανεβαίνει στη σκάλα, για να τον βοηθήσει, ενώ οι υπόλοιποι παρέμειναν στο έδαφος να κοιτούν το παράξενο αυτό θέαμα.

Η συγκεκριμένη περιοχή στο Μάντσεστερ θεωρείται κακόφημη και έχει αρκετούς οίκους ανοχής, ενώ χαρακτηριστικό είναι ,σύμφωνα με τη daily mail, πως μόλις ο άνδρας σώθηκε, συνελήφθη από την αστυνομία με βάση το νόμο για τη δημόσια υγεία.


Έκανε πρόταση γάμου παριστάνοντας το νεκρό!
Μηνύματα μόνο για ενήλικες κρυμμένα σε παιδικές ταινίες!
Σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και τη φύλαξε σε τάπερ…
Πυροσβέστες έσωσαν γυμνό άνδρα από… οίκο ανοχής που είχε πάρει φωτιά!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής