breaking news Νέο

Σήμερα εμβόλιμη αγωνιστική

Σήμερα εμβόλιμη αγωνιστική

Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, με τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, με την 20η βέβαια που επρόκειτο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο και αναβλήθηκε λόγω χιονιού να βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Από τα σημερινά οκτώ παιχνίδια της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας σίγουρα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων με τον ΦΑΣ Νάουσας που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του πρώτου. Να υπενθυμίσουμε οτι οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πριν μια εβδομάδα την περασμένη Τετάρτη στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με τα Τρίκαλα να παίρνουν την νίκη και την πρόκριση με 2-1.

Βέβαια η σημερινή αναμέτρηση των δύο αντιπάλων είναι για το πρωτάθλημα και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά με τους αντιπάλους να θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους, να πάρουν όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πινακα και να αποκτήσουν πλεονέκτημα έδρας στα πλεϊ οφ που θα ακολουθήσουν. Τρίκαλα και Νάουσα αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας από 46 βαθμούς.

Στο Μακροχώρι με την τοπική ομάδα αγωνίζεται ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΓΑΣ Ροδοχωρίου. Οσο κι αν με βάση την βαθμολογική διαφορά των δύο αντιπάλων το παιχνίδι θεωρείται εύκολο για τους φιλοξενούμενους που έχουν 49 βαθμούς έναντι 20 του Μακροχωρίου δεν παύει να κρύβει πολλές παγίδες αφού η γηπεδουχος ομάδα έβαλε δύσκολα σε όλους τους διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Η ομάδα του Μακροχωρίου δεν θα έχει στην διάθεσή της τον βασικό της τερματοφύλακα Θεοδοσιάδη που αποβλήθηκε στον αγώνα κυπέλλου με την Αγκαθιά και είναι τιμωρημένος.

Στην έδρα του στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την ΑΕ Χαρίεσσας.

Οι “μαυρόασπροι” της Αλεξάνδρειας που βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικου πίνακα με 47 βαθμούς (το Ροδοχώρι έχει 49) αν θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν πρέπει να κερδίσουν σήμερα την Χαρίεσσα που έρχεται πληγωμένη από το θλιβερό συμβάν του θανάτου του νεαρού ποδοσφαιριστού της πριν 10 περίπου ημέρες.

Οι φιλοξενούμενοι με 24 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι από τις ομάδες που παραμένουν αδιάφορες στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην έδρα του επίσης αγωνίζεται και ο πέμπτος του βαθμολογικού πινακα και διεκδικητής μιας απο τις τέσσερις πρώτες θέσεις που οδηγούν στα πλεϊ οφ, με αντίπαλο όμως μια ομάδα, τον Κεραυνό Επισκοπης που φέτος τα πάει πολύ καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια που δίνει από ότι στο γήπεδό του.

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο γήπεδο του Κοπανού με την τοπική ομάδα που βρίσκεται έκτη θέση με 28 βαθμούς να φιλοξενεί τον Εθνικό Κλειδίου που παλεύει να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό διεκδικώντας έτσι και την παραμονή του στην Α’ κατηγορία μέσα απο την διαδικασία των πλεϊ αουτ.

Στο γήπεδο της Μαρίνας η τοπική ομάδα  υποδέχεται τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που ψάχνει την επιστροφή του στις νίκες που θα τον οδηγήσει και μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις στις οποίες κινδυνεύει να περιέλθει.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι επίσης χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης αφού κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να ξεφύγουν από τις τελευταίες έξι θέσεις και την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ αουτ.

Με τον ουραγό του βαθμολογικό πινακα Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας παίζει ο Άρης Παλαιοχωρίου και ευελπιστεί να επιστρέψει στις νίκες κάτι που θα του δώσει βαθμολογική ανάσα ενω από την δική του πλευρά ο Αγρ. Αστέρας παλεύει πλεον για την αξιοπρέπειά του.

Τέλος στο ΔΑΚ της Νάουσας ο Αχιλλέας σε ένα απο τα πιο κρίσιμα σημερινά παιχβίδια αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Μελίκης που απεγνωσμένα “παλεύει” να ξεφύγει από τις δυο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής