breaking news Νέο

«Ασφάλιση και Συνταξιοδότηση στον ΟΓΑ» : εκδήλωση νομικής πληροφόρησης στην Ελιά

«Ασφάλιση και Συνταξιοδότηση στον ΟΓΑ» : εκδήλωση νομικής πληροφόρησης στην Ελιά

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Βέροιας, Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας, Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ημαθίας διοργανώνουν την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 μ.μ., εκδήλωση νομικής πληροφόρησης, με θέμα :

«Ασφάλιση και Συνταξιοδότηση στον ΟΓΑ»,

(Πολυχώρος Ελιάς, Πάρκο Ελιάς Βέροια).

 

Στον  ίδιο χώρο μετά το τέλος της παρουσίασης  νομικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. θα απαντούν κατ΄ιδίαν σε εξατομικευμένα ζητήματα ασφάλισης και συνταξιοδότησης ασφαλισμένων τ.ΟΓΑ.

 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό και όλες οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και διέπονται από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων . 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5,Τ.Κ. 59132, Βέροια, τηλ.: 23310 75673& 23310 24424, e-mail: centralmacedonia@reg.inegsee.gr&inekmak@otenet.gr,  Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Δημητριάδου Θωμαή,  Μπαρμπαρούση Στέλλα, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία.

 

 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής