breaking news Νέο

Δήλωση του Στ. Κωστογλίδη, προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

Δήλωση του Στ. Κωστογλίδη, προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, μετά τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας

«Για την ομάδα μας το σημερινό παιχνίδι στην Αριδαία με τον Αλμωπό είχε καθοριστική σημασία, αφου με νίκη παίζαμε πλεον για την πρώτη θέση στον όμιλο μας.

Η ομάδα ξεκίνησε πολυ καλά και σε ολόκληρη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα κι αν είμασταν λίγο πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπαθεια θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα και να πάμε προηγούμενοι στο σκορ στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ηταν σαν να μην μπηκαμε καθόλου στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να δεχθούμε δυο τέρματα και να γνωρίσουμε την πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα. Και δεν ξέρω αν αυτή η κακή για πρώτη φορά στην φετινή περίοδο, εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου που βγάλαμε οφείλονταν στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα μας, κάτι όμως που συνέβει και σε άλλα παιχνίδια και εκεί η αντίδραση μας ήταν θετική.

Το σημερινό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας μας το εκλαμβάνω σαν μια μικρή κακή παρένθεση και πιστεύω οτι δεν πρόκειται να επαναληφθεί στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής