breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό

«Θέλω να ξεκινήσω με όσα συνέβησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τα οποία θεωρώ απαράδεκτα.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι ομάδα που σέβεται όλους τους αντιπάλους της και τους παρέχει ζεστή φιλοξενία και αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν οι ομάδες που επισκέπτονται την έδρα της. Οταν όμως από το πρώτο λεπτό και σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού έχεις να αντιμετωπίσεις έναν εριστικό αντίπαλο τότε χρειάζεται μεγάλη προσπαθεια για να μην ενδώσεις στις προκλήσεις και αυτό έκαναν σήμερα οι παίκτες μας.

Οσον αφορά το παιχνίδι γνωρίζαμε πολύ καλα οτι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας που έγινε ακομη πιο δύσκολος από την στιγμή που δεχθήκαμε το γρήγορο γκολ.

Διατηρήσαμε όμως την ψυχραιμία μας και διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση όπως αυτή διαμορφώθηκε και θεωρώ ότι ηταν ένα από τα καλύτερ παιχνίδια μας όσο τουλάχιστον διάστημα είμαι εγώ στην ομάδα.

Οι παίκτες διατήρησαν την ψυχραιμία τους και είχαν σωστή σκέψη στις περισσότερες ενέργειες τους. Υπερίσχησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους και δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις για γκολ.

Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε και το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της ομάδας μας.

Δημιουργήσαμε περισσότερες από δέκα ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουε κάποια από αυτή και να πάρουμε τη νίκη.

Ανεξάρτητα με το τελικό αποτέλεσμα εγώ δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια αλλά και την εικόνα που παρουσίασαν και είμαι βέβαιος οτι αυτό που δεν πήραμε σήμερα θα το πάρουμε τα επομενα παιχνίδια και εκεί επικεντρωνόμαστε.

Αυτό που προέχει αυτή την στιγμή είναι να ηρεμήσουν να ξεκουραστούν και να ετοιμαστούν για το επόμενο παιχνίδι που είναι στην Αγκαθιά οι ποδοσφαιριστές μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και μοναδικός στόχος της ομάδας μας παραμένει η πρώτη θέση στον όμιλο μας.

Οσον αφορά την κόπωση κάποιων παικτών μας είναι κάτι που το γνωρίζουμε και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνο τρόπο ξεκουράζοντας κατά διαστήματα κάποιους παίκτες που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και είναι πιο καταβεβλημένοι. Ομως αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι και παίκτες κλειδιά και η απουσία τους επηρεάζει ολόκληρη την εικόνα της ομάδας.

Για μένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες ύστερα από ένα σερί δέκα νικών. Η ομάδα μας και σήμερα έδειξε οτι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και οπως όλοι είδαμε αντέδρασε σωστά μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ που δέχθηκε και αυτό ανεξάρτητα από το γεγονός οτι δεν κατάφερε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα για να πάρει την νίκη. Τώρα πρέπει να φανούμε δυνατοί, να βγάλουμε αντίδραση και τελικά να πάρουμε αυτό που βάλαμε σαν στόχο στο φετινό πρωτάθλημα: Το εισιτήριο της ανόδου στην επόμενη κατηγορία».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής