breaking news Νέο

Πήραν το ντέρμπι τα Τρίκαλα

Πήραν το ντέρμπι τα Τρίκαλα

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε στην έδρα του, στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας την ΑΕ Χαρίεσσας με 5-1 και βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμος με την ομάδα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου που σκόνταψε στο εκπληκτικό Μακροχώρι (2-2) που έβαλε δύσκολα σε έναν ακόμη διεκδικητή του τίτλου μετά την Νάουσα και τον ΠΑΟΚ.

Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που στο ντέρμπι της αγωνιστικής κέρδισε τη Νάουσα με 2-1.

Και την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα κλείνουν η Νάουσα και το Πλατύ που κέρδισε στο γήπεδο του τον Κεραυνό Επισκοπής με 3-0.

Να δούμε όμως πιο αναλυτικά τα οκτώ χθεσινά παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής.

Στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας. Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21’ με αυτογκολ του Βουλγαρόπουλου δεν δυσκολεύθηκε να κερδίσει την ΑΕ Χαρίεσσας και να πιάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Τα γκολ της ομάδας του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Μπουκλάς Β. (24’), Βεζυργιαννόπουλος (44’), Αργυρόπουλος (57’ και 63’) και Πετράϊ (88’).

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 8’ με γκολ του Πατσιαβούρα, με το Ροδοχώρι να ισοφαρίζει με τον Μπρέγκου στο 42’. Στο 73’ η ομάδα του Ροδοχωρίου κέρδισε πέναλτι που αξιοποίησε ο Μπρέγκου δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του. Στο 88’ το Μακροχώρι άγγιξε την ισοφάριση όμως η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια της εστίας των φιλοξενουμένων και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι που πίεζαν με τον Ηλιάδη πέτυχαν το δεύτερο τους τέρμα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 2-2.

Στο Πλατύ ο γηπεδούχος Αγρ. Αστέρας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Καραντουλαμά και ο Σερμπίνης έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη και στο 72’ ο Τσιτσόπουλος έγραψε το 3-0 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καταιγίδα ο ΓΑΣ Κοπανού συνέτριψε στο γήπεδο του τον Εθνικό Κλειδίου με 6-1 παραμένοντας σταθερά στην έκτη θέση του βαθμολογικου πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κοπανού προηγείτο με 2-0.

Με ηγέτη του Μπακιρτζή που πετυχε και τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του (57’ και 68’) ο Άρης Παλαιοχωρίου νίκησε 3-0 την νεανική ομάδα του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που στάθηκε με αξιοπρέπεια και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Στο ΔΑΚ της Νάουσας ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο σκορ στο 55’ με τον Καραμεταξά ομως ο Φίλιππος Μελίκης δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ισόπαλο δίχως σκορ εληξε το παιχνίδι του ΑΟ Μαρίνας με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που ξεκίνησαν με μισή ώρα καθυστέρηση αφού δεν υπηρχε γιατρός του αγώνα.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής