breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Σύσταση γραφείου συμβουλευτικής για τους αγρότες»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Σύσταση γραφείου συμβουλευτικής για τους αγρότες»

«Αναγνωρίζοντας την κορυφαία σημασία της συμβουλευτικής στον πρωτογενή τομέα και συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για ουσιαστική, έμπρακτη στήριξη του αγροτικού κόσμου, την αύξηση της παραγωγής και των εξαγωγών των προϊόντων του τόπου μας, θα προωθήσουμε άμεσα τη σύσταση Γραφείου Συμβουλευτικής για τους αγρότες εντός της νέας, αυτοτελούς Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Εξειδικευμένοι επιστήμονες θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα αγροτικά εφόδια, τις καλλιέργειες κτλ. Ιδιαίτερη μέριμνα θα ληφθεί ώστε να φέρουμε σε επαφή εξαγωγικές μας επιχειρήσεις με εισαγωγείς και αγορές του εξωτερικού. 

Παράλληλα ο δήμος θα αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων, ημερίδων και συνεδρίων, με αναφορά στον πρωτογενή τομέα, ώστε να δώσουμε ώθηση στο συνεδριακό τουρισμό, με προφανή οφέλη για τον τόπο. 

Οι αγρότες μας έχουν δικαίωμα για μια νέα Βέροια, για ένα δήμο - συμπαραστάτη στον αγώνα τους, για μια δημοτική αρχή που δεν τους περιφρονεί».

 

Γιάννης Παπαγιάννης 

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής