breaking news Νέο

Ετοιμάζεται για νέα μεγάλη συγκέντρωση!

Ετοιμάζεται για νέα μεγάλη συγκέντρωση!

Μετά την πολυπληθή εκδήλωση που έλαβε χώρα στη Μελίκη πριν από ένα μήνα περίπου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Μιχάλης Χαλκίδης, ετοιμάζεται, τώρα, για νέα μεγάλη συγκέντρωση, που διοργανώνει την προσεχή Δευτέρα 4 Μαρτίου, στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ», στην Αλεξάνδρεια.

Στην οποία, όπως αναφέρει, «θα παρουσιάσω την ολοκληρωμένη μας πρόταση, το όνομα του συνδυασμού, καθώς επίσης και πρόσωπα συνεργάτες, που θα υλοποιήσουμε τα όσα υποσχόμαστε. Στη συγκέντρωση αυτή έχουν θέση όλοι οι πολίτες, ώστε ενημερωμένοι να κάνουν την καλύτερη αυτοδιοικητική επιλογή για τις δύσκολες μέρες που ακολουθούν».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν παύει να επισημαίνει πως «οφείλουμε όσοι έχουμε εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε με τα «αυτοδιοικητικά κοινά», να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις και εγωισμούς, να καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και να παρουσιάσουμε ικανά πρόσωπα υλοποίησης των προτάσεων αυτών, ώστε οι πολίτες, αφού ενημερωθούν πλήρως, να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής