breaking news Νέο

Κάλεσμα της Ευξείνου Λέσχης για συμμετοχή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Κάλεσμα της Ευξείνου Λέσχης για συμμετοχή στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στην ομάδα δρόμου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, «100 Running Team», στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί την 14η Απριλίου 2019, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

                Όπως έχει γνωστοποιηθεί, στόχος της συμμετοχής είναι  η ανάδειξη της ως πολυπληθέστερη Ομάδα Δρόμου, που έχει λάβει μέρος σε ελληνική διοργάνωση, με κεντρικό σύνθημα «Τρέχω για τη μνήμη, Τρέχω για τη ζωή». Επίσης μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μέρος της συμμετοχής του εκάστου δρομέα θα δοθεί προς το σκοπό που έχει επιλέξει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, ήτοι τη διανομή των τόμων του έργου του κυρίου Κ. Φωτιάδη, «Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου», μεταφρασμένο στην αγγλική γλώσσα, σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

                Οι δηλώσεις εγγραφής μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 15 Μαρτίου, είτε μέσω της παρακάτω φόρμας συμμετοχής: http://bit.ly/100RunningTeam , ή για την πόλη της Βέροιας κάθε Κυριακή από τις 17:00 -21:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας (Πανόραμα Βέροιας, Λάμπρου Πορφύρα 1).

«Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά.» 

 

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος                                                           Η  Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης  Νικόλαος                                          Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής