breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Η συμφωνία των Πρεσπών καταλύτης και για τις δημοτικές εκλογές»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Η συμφωνία των Πρεσπών καταλύτης και για τις δημοτικές εκλογές»

«Επειδή είναι σε εξέλιξη σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο μια μεθοδευμένη προσπάθεια υποβάθμισης των ολέθριων συνεπειών της ατιμωτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, πρέπει να καταστήσουμε σαφές πως αυτό το εθνικό όνειδος που υπέγραψαν δεν είναι δυνατό να μείνει εκτός της εξίσωσης των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για εμάς εδώ στη Βέροια, στην καρδιά του Μακεδονικού Ελληνισμού  και για την παράταξη μας «Δικαίωμα για νέα Βέροια», ο αγώνας συνεχίζεται, δεν παραδίδουμε τα όπλα. Αντιστεκόμαστε στο βιασμό της ιστορικής αλήθειας, προτάσσουμε την εθνική υπερηφάνεια των πολιτών ως μείζονα προτεραιότητα.

Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν πως ως νέα δημοτική αρχή θα αξιοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο που έχουμε στη διάθεση μας ώστε η επαίσχυντη αυτή συνθηκολόγηση να μείνει για πάντα γράμμα κενό.  Πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές γραμμές προέχει να σταθούμε με αξιοπρέπεια απέναντι σε αυτούς που άνοιξαν την Κερκόπορτα παραχωρώντας τα πάντα στους γείτονες μας, αλλά και απέναντι σε αυτούς που είναι έτοιμοι να εφαρμόσουν τη Συμφωνία παρά τις (φαινομενικές) διαφωνίες τους.

Τα χειρότερα έπονται. Ήδη μπήκε στο τραπέζι μέσω γνωστών δημοσιογραφικών διαύλων το ζήτημα της αναγνώρισης δήθεν «μακεδονικής» εθνικής μειονότητας. Καλώ και τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους να ξεκαθαρίσουν δημόσια τη θέση τους γύρω από το Σκοπιανό. Καθαρές κουβέντες. Για να ξέρουν οι πολίτες, πριν πάνε στις κάλπες».

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής