breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Γιαγιά πόζαρε πάνω σε παγόβουνο και... την πήρε ο ωκεανός

Πολλοί έχουν φτάσει σε απίστευτα άκρα, προκειμένου να τραβήξουν την τέλεια ταξιδιωτική φωτογραφία, αλλά αυτή η γιαγιά πήγε πολύ μακριά – κυριολεκτικά! Γιαγιά είδε παγόβουνο σε σχήμα θρόνου και θεώρησε πως ήταν το ιδανικό μέρος για την τέλεια φωτογραφία.

Η 24χρονη καθηγήτρια Αγγλικών Κάθριν Στρενγκ μοιράστηκε πρόσφατα στο Twitter πως η γλυκιά γιαγιά της βρέθηκε στη μέση της θάλασσας στην Ισλανδία, όταν το παγόβουνο στο οποίο καθόταν, αποκόπηκε από ένα μεγάλο κύμα.

Προς τέρψιν των χρηστών του διαδικτύου, η Στρενγκ ξεδίπλωσε όλη τη δραματική ιστορία, με φωτογραφίες, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε πως είναι πολύ εύκολο ακόμη και να πνιγούμε για την τέλεια selfie.

Η Στρενγκ εργάζεται στη Νότια Κορέα, αλλά έχει ως έδρα της το Τέξας. Έμαθε για το παράτολμο εγχείρημα της γιαγιάς της από τον πατέρα της, που της έστειλε μια σειρά από γραπτά μηνύματα και φωτογραφίες από το ταξίδι. Η γιαγιά της, που λατρεύει τα ταξίδια, είχε επισκεφθεί την Ισλανδία γιατί ήθελε να βιώσει «τη φύση και το όμορφο τοπίο» της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη λιμνοθάλασσα Jökulsárlón, που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της Ισλανδίας. Η γιαγιά της εντόπισε ένα μεγάλο παγόβουνο σε σχήμα θρόνου και αποφάσισε πως ήταν η τέλεια ευκαιρία για την ιδανική φωτογραφία. Κάθισε στον πάγο και ο γιος της τράβηξε μια φωτογραφία, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Κάποια στιγμή, εξαιτίας ενός κύματος, το παγόβουνο αποκόλλησε και η γιαγιά βρέθηκε επάνω σε αυτό μέσα στη θάλασσα, ευτυχώς έχοντας καταφέρει να κρατηθεί επάνω στον παγωμένο θρόνο, χωρίς να πέσει στα παγωμένα νερά. Μάλιστα, απομακρύνθηκε τόσο πολύ, που έπρεπε να επέμβουν ειδικοί, για να τη βγάλουν.

«Ο πατέρας μου περιέγραψε τι συνέβη με τον ακόλουθο τρόπο», δήλωσε η Στρενγκ στο Buzzfeed και διάβασε τα περιγραφικά του κείμενα :

«Ανέβηκε στο θρόνο, όταν ένα παγόβουνο έφτασε στην παραλία. Στη συνέχεια, ένα κύμα απομάκρυνε τον παγωμένο θρόνο, χτυπώντας το από όλες τις πλευρές. Όταν το κύμα υποχώρησε, η γιαγιά έφυγε μαζί με την παλίρροια».

Η Στρενγκ είπε επίσης πως η γιαγιά της απομακρύνθηκε τόσο πολύ, που χρειαζόταν ειδική ομάδα διάσωσης και ευτυχώς, υπήρχε κάποιος εκεί κοντά, που θα μπορούσε να βοηθήσει. Ένας καπετάνιος και διασώστης, ο Ράντι Λακούντ από τη Φλόριντα, υπήρξε μάρτυρας σε όλο αυτό το σκηνικό και αποφάσισε να τη σώσει. «Έτυχε να είναι στην ακτή, όταν συνέβη το όλο πράγμα, έτσι μπήκε στο νερό και τράβηξε το παγόβουνο, προσπαθώντας να την κρατά, για να μην πέσει».

*****

Τώρα Emojis και στις πινακίδες κυκλοφορίας

Τα δημοφιλή στα social media, Emojis, τώρα και στις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!

Οι τυχεροί που μπορούν να δώσουν χρώμα στις καθημερινές τους μετακινήσεις, προσθέτοντας Emojis, είναι οι οδηγοί της Πολιτείας Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Ωστόσο, η παγκόσμια πρωτοτυπία έχει μικρούς περιορισμούς!

Επιτρέπονται μόνον οι χαρούμενες φατσούλες, όπως οι χαμογελαστές που κλείνουν το μάτι, άλλες με γυαλιά ηλίου και εκείνες με καρδούλες στα μάτια.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, θα μπορούν να παραγγείλουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων της συγκεκριμένης αυστραλιανής Πολιτείας στην εταιρεία PPQ επίσημες πινακίδες με αυτά τα Emojis πάνω τους.

Οι πινακίδες με τις διάσημες φάτσες κοστίζουν 475 δολάρια Αυστραλίας, περίπου 290 ευρώ και όσοι τις παραγγείλουν, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν, εκτός από το Emoji της επιλογής τους, άλλα τρία γράμματα και δύο αριθμούς και να τα συνδυάσουν μεταξύ τους.

*****

Έπεσε από την καρότσα η γυναίκα, αλλά ο οδηγός δεν πήρε χαμπάρι

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Λυκούργου, στην Καλαμάτα. Γυναίκα που βρισκόταν σε καρότσα αυτοκινήτου, βρέθηκε στο οδόστρωμα.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν να τραυματιστεί στην κλείδα και το ζυγωματικό, ενώ με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το περίεργο στην ιστορία είναι ότι ο οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε η γυναίκα, δεν σταμάτησε, συνεχίζοντας την πορεία του και εγκαταλείποντας το σημείο. Τελικά, παρουσιάστηκε στην Τροχαία Καλαμάτας και υποστήριξε ότι δεν αντιλήφθηκε ότι έπεσε η γυναίκα από την καρότσα.

*****

Εννιάχρονος δηλητηρίασε τους συμμαθητές του, γιατί του έκαναν bullying!

Ένας 9χρονος μαθητής επέλεξε ένα πολύ σκληρό τρόπο, για να τιμωρήσει τους συμμαθητές του, επειδή του έκαναν bullying. Την ώρα του μαθήματος της Γυμναστικής, μπήκε στην αίθουσα κι έβαλε υγρή κόλλα στα παγούρια των συμμαθητών του. Όταν οι συμμαθητές του επέστρεψαν διψασμένοι στην αίθουσα, έσπευσαν στα παγουράκια τους, με αποτέλεσμα να πιουν την κόλλα, που είχε ανακατευθεί με το νερό.

Τουλάχιστον 25 παιδιά μεταφέρθηκαν με συμπτώματα δηλητηρίασης στο νοσοκομείο της Μπούρσα, όπου και νοσηλεύθηκαν.

Ο 9χρονος αμέσως μετά ομολόγησε την πράξη του και είπε στους δασκάλους του ότι το έκανε, για να εκδικηθεί όσους τον είχαν εκφοβίσει.

*****

Έκαναν το φέρετρο…ψησταριά

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί έξω από το γραφείο τελετών του Αλέξανδρου Χρυσικού και του Βασίλη Καραφωτιά στο Ναύπλιο. Οι ιδιοκτήτες του γραφείου τελετών μετέτρεψαν ένα φέρετρο σε… ψησταριά, λόγω Τσικνοπέμπτης! Ο ένας από τους ιδιοκτήτες, ο οποίος εκτελούσε και χρέη ψήστη, ο Αλέξανδρος Χρυσικός, είπε πως κάθε χρόνο το γραφείο του πρωτοτυπεί και κατασκευάζει ό,τι πιο παράξενο, αναλόγως των περιστάσεων.  

Τα σουβλάκια και τα λουκάνικα που έψησε, «γεύτηκαν» οι υπάλληλοι του γραφείου, αλλά και όποιος περνούσε από την περιοχή.

*****

Θέαμα ο πορτοκαλί λόφος!

Γεμάτος με παπαρούνες είναι ο λόφος του Ελσινόρ (Elsinore), στο νοτιοανατολικό Λος Άντζελες, μετά από εβδομάδες ασταμάτητης βροχής στη Νότια Καλιφόρνια. Η ξαφνική και μαζική άνθιση του λόφου με χρυσές και πορτοκαλί παπαρούνες, είναι κάτι που οι ντόπιοι ελπίζουν ότι θα τους φέρει τουρίστες στην περιοχή τους.

«Χάρη στη βροχή, είδαμε τη μαζική άνθιση της παπαρούνας, φαινόμενο που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε», δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «αυτό μπορεί να προσελκύσει χιλιάδες κόσμου, που θέλει να δει από κοντά τα λουλούδια, κάτι που θα κρατήσει το πολύ για ένα μήνα».

Γεγονός είναι ότι περαστικοί από το σημείο σταματούν, για να δουν το μοναδικό θέαμα προσεκτικά.

Τα άγρια λουλούδια δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για την άνοιξη στην Καλιφόρνια, όμως αυτόν το χρόνο είναι ιδιαίτερο, χάρη στις εβδομάδες συνεχούς και βαριάς βροχόπτωσης, που προηγήθηκε.


Τώρα Emojis και στις πινακίδες κυκλοφορίας
Έπεσε από την καρότσα η γυναίκα, αλλά ο οδηγός δεν πήρε χαμπάρι
Εννιάχρονος δηλητηρίασε τους συμμαθητές του, γιατί του έκαναν bullying!
Έκαναν το φέρετρο…ψησταριά
Θέαμα ο πορτοκαλί λόφος!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής