breaking news Νέο

Νικήτρια και αυτή τη φορά η ΒΕΡΟΙΑ 2017!

Νικήτρια και αυτή τη φορά η ΒΕΡΟΙΑ 2017!

Του πήρε τον.. αέρα! Η τυπικά φιλοξενούμενη στο “Φιλίππειο” ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ 2017 ηταν και πάλι αυτή που πήρε τη νίκη απέναντι στον συμπολίτη Φίλιππο, του οποίου επικράτησε με 17-18, στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Χαντμπολ της Α1 Γυναικών. Μια τοπική συνάντηση, που έφερε στη... μνήμη όλων των ενασχολούντων με το Χαντμπολ στην πόλη της Βέροιας, τις κόντρες μεταξύ Φιλίππου - ΓΕΒ στη δεκαετία του ‘90. Εξ ου και στο οτι η Σαββατιάτικη συνάντηση στο “Φιλίππειο” έφερε αρκετό κόσμο, στις παρουσίες του οποίου συγκαταλέγονταν ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας (και με σημαντική συνεισφορά στον Φίλιππο στον οποίο και συνεχίζει βα προσφέρει) Στέργιος Διαμάντης, η περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέφανος Αποστολίδης, οπως και ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του καλαθοσφαιρικού Φιλίππου, Ηλίας Λαζός.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες ήταν νευρικές, έκαναν πολλά λάθη και είχαν άστοχα σουτ ακόμη και από τα έξι μέτρα.

Ετσι, σε ολο το ματς οι δυο ομάδες ηταν κοντά στο σκορ. Καμιά δεν πήρε προβάδισμα μεγαλύτερο των δυο τερμάτων και κρίθηκε στο γκολ. Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 είχε δυο καλά τέρματα στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου ενω ο Φίλιππος έπαιρνε το πάνω χέρι από εκεί και μετά.

Στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ αλλά ηταν πολύ άστοχες. Η ΒΕΡΟΙΑ 2017 προηγήθηκε στο 54’ με 17-18 με την Κονέσκι και το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 6-6, 8-7, 9-8, 10-9 (ημχ), 11-12, 13-14, 15-15, 17-16, 17-18, 17-18.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Τσικίνας): Νάτσο, Κατσικαρώνη 2, Εμμανουηλίδου 2, Καραμήτσου, Γιαννοπούλου, Ανθίτση 2, Καραχαρίση 2, Θεοδοσοπούλου Β., Σπυριδοπούλου, Ζουμπουλίδου, Γεωργιάδου, Γαβριηλίδου, Θεοδοσοπούλου Σ., Νούσια 3, Λούρη 4.

ΒΕΡΟΙΑ 2017 (Μακρίδου): Τσιομπάνου 7, Κοτζαχρήστου, Κονέσκι 5, Στάμου, Βαφειάδου, Δελησάββα, Καλμουκίδου, Ταϊρίδου, Τσιτλακίδου, Ανδρονικίδου, Ματαρώνα 1, Νταβίντοβιτς 5.

Διαιτητές: Μαυρίδης – Μπουγιάκας. Δίλεπτα: 2-1. Πέναλτι: 3/3 – 1/3


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής