breaking news Νέο

Η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να αισιοδοξεί αν...

Η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να αισιοδοξεί αν...

Σε ένα ακόμη τεστ η ΒΕΡΟΙΑ, αυτή τη φορά με αντίπαλο μια ομάδα τον ΑΟ Τρικάλων που τα δύο τελευταία χρόνια έχει υψηλές βλεψεις και αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League, μπορεί να μην θάμπωσε με την απόδοσή της ούτε ομως και απογοήτευσε. Φανέρωσε ορισμένα καλά στοιχεία, όπως την σωστή αμυντική λειτουργία της με αποτέλεσμα να μην επιτρέψει να δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στην εστία του νεαρού τερματοφύλακα της Γιαγκόζη με εξαίρεση δυο - τρεις περιπτώσεις που σχεδόν όλες προήλθαν από στημένες φάσεις αλλά και κάποιες αδυναμίες κυρίως στον δημιουργικό τομέα.

Με βάση λοιπόν όσα είδαμε στα μέχρι τώρα παιχνίδια που την παρακολουθήσαμε η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί να πετύχει τους στόχους της εφόσον βέβαια αυτοί είναι η παραμονή της στην κατηγορία και η δημιουργία ενος κορμού πάνω στον οποίο θα μπορέσει να χτίσει την αναγέννηση της τα επόμενα χρόνια.

Σ’ αυτήν την ομάδα που αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές 18 μέχρι 23 ετών υπάρχουν παίκτες πάνω στους οποίους μπορεί κάποιος να χτίσει.

Το ερώτημα βέβαια ένα πως θα καταφερει να τους κρατήσει στην δύναμη της απο την στιγμή που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο (όλοι σχεδόν έχουν υπογράψει συμβόλαιο ενος χρόνου).

Αν η φετινή ΒΕΡΟΙΑ καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που θα συναντήσει από τα χρέη που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια, στην πορεία του πρωταθλήματος και συγχρόνως βάλει σε μια τάξη τα οικονομικά της, τότε μπορεί να αισιοδοξεί οτι θα έρθουν καλύτερες ημέρες με την προϋπόθεση φυσικά οτι θα βρει τον τρόπο να δελεάσει τους παίκτες που θα ξεχωρίσουν και τον Ιανουάριο να διευρύνει το συμβόλαιό τους.

Διαφορετικά και την επόμενη περίοδο θα έχουμε μια από τα ίδια.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής