breaking news Νέο

Δεν «Χ»άρηκε ο Φίλιππος

Δεν «Χ»άρηκε ο Φίλιππος

Ο Φίλιππος πήγε την Κυριακή στις Συκιές με επιδίωξη να υπερκεράσει το εμπόδιο του τοπικού Φοίβου και να επανελθει στις νίκες. Κάτι άλλωστε που ήταν μεσα στις δυνατότητες του, το οποίο και λίγο έλλειψε να πετύχει. Κι αυτό γιατί, παρ’ οτι οι “ερυθρόλευκοι” του Ευθύμη Πιπελίδη κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, ισοφαρίστηκαν σε νεκρό χρόνο με απευθείας φαουλ (19-19) με αποτέλεσμα το ματς στις Συκιές, που δόθηκε για λογαριασμό της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Χαντμπολ Πρεμιέρ, να μην αναδείξει νικητή.

Ένα αποτέλεσμα, πάντως που δεν έφερε καμμία απολύτως βαθμολογική ανακατάταξη για τον ιστορικό σύλλογο της Βέροιας, καθώς εξακολουθεί σταθερά να πορεύεται από την 9η θέση και που - οπως όλα δείχνουν - η διεκδίκηση της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία (μετονομασθείσα σε χαντμπολ πρεμιερ) θα παιχθεί στην διαδικασία των πλεϊ αουτ με τον (10ο τώρα βαθμολογικά) Αρη Νικαίας.

Στα του αγώνα, τώρα, ο Φίλιππος είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του.

Πήρε το πάνω χέρι στο σκορ μετά το τέταρτο και κρατούσε την τύχη του αγώνα στα χέρια του. Οι Βεροιώτες προηγήθηκαν με 17-19 στο 53’, όμως στα τελευταία επτά λεπτά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Φοίβος μείωσε σε 18-19 στο 55.05, έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι του Τσιντίδη στο 59.00 (δοκάρι) για να πάρει τελικά την ισοπαλία με το γκολ του Αθανασιάδη με εκτέλεση φαουλ σε νεκρό χρόνο.

Σπουδαίο παιχνίδι έκαναν οι δυο τερματοφύλακες, Παπαγεωργίου και Πόποβιτς που κράτησαν σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, ενω κομβικής σημασίας ηταν οι αποβολές με μπλε καρτες των Μπόσκου και Αποστολίδη στο 33.45.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-1, 3-4, 5-6, 6-8, 8-10 (ημχ), 11-12, 14-15, 15-15, 17-17, 17-19, 19-19.

Φοίβος (Τσολάκος): Γρηγοριάδης, Μαρκατάτος, Μήγγας 3, Γιαγκούλας, Μπόσκος 1, Μαργαρίτης, Αθανασιάδης 1, Σιγγιρίδης, Μανωλούδης 3, Ζέλιτς 4, Δεληζάνος 2, Δέσπος 3, Πάτσιας, Μέτσης, Τσιντίδης 2.

Φίλιππος (Πιπελίδης): Πόποβιτς, Τζίμπουλας, Ταραμονλής, Παντελίδης 1, Τάσκοβιτς 2, Λιακόπουλος, Καλλιαρίδης, Τριανταφυλλίδης 3, Κωστακίδης 3, Αποστολίδης 4, Κουκουτσίδης, Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσογλου 3, Παπαδόπουλος 3, Τζωρτζίνης.

Διαιτητές: Πατιός – Τσιάνας, Δίλεπτα: 5- 6, Πέναλτι: 2/3 – 1/3, Κόκκινες: Μπόσκος (33:45 -αντιαθλητική συμπεριφορά, κρατήθηκε δελτίο), Αποστολίδης (33:45 αντιαθλητική συμπεριφορά, κρατήθηκε δελτίο)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής