breaking news Νέο

«Veria Dance 2019» : Διεθνής Διαγωνισμός Χορού – Σεμινάρια Κλασσικού & Σύγχρονου Χορού

«Veria Dance 2019» : Διεθνής Διαγωνισμός Χορού – Σεμινάρια Κλασσικού & Σύγχρονου Χορού

Το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας διοργανώνουν από 14 έως 17 Μαρτίου 2019 το «Veria Dance 2019». Η διοργάνωση περιλαμβάνει το Διαγωνισμό Χορού «Veria Dance Competition 2019» στον κλασσικό, σύγχρονο, νεοκλασσικό και καρακτέρ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί Χώρο Τεχνών Βέροιας σε δύο φάσεις (ημιτελικός –τελικός) στις 15,16 & 17 Μαρτίου 2019. Θα συμμετάσχουν μαθητές ερασιτεχνικών σχολών χορού από 7 ετών και άνω, καθώς επίσης και μαθητές επαγγελματικών σχολών χορού και επαγγελματίες. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 480 μαθητές ερασιτεχνικών και επαγγελματικών σχολών χορού από όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Δράμα, Καβάλα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Άρτα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Αθήνα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο,κ.α.) καθώς και από τα Τίρανα της Αλβανίας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους χορευτές και καθηγητές χορού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Gaia Lemmi από το Λιβόρνο της Ιταλίας, τον Alexander Neskov από την Ελλάδα (Λυρική Σκηνή) και τον Keith Morino από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Εκτός από βραβεία, θα απονεμηθούν και υποτροφίες σε διακριθέντες του διαγωνισμού. Ειδικότερα δωρεάν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Livorno in Danza 2020» στην Ιταλία, δωρεάν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Concurso Ciudad de Valencia 2020» στη Βαλένθια, δωρεάν συμμετοχή στον διαγωνισμό χορού «Veria Dance Competition 2020», δωρεάν συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό χορού «Piccolo Talent 2019» στην Ιταλία, δωρεάν μαθήματα στο «Ballet Summer Course 2019 Budapest» για 1 εβδομάδα, δωρεάν μαθήματα για το «Summer Intensive Areadanza» τον Ιούλιο 2019 στην Ιταλία, δωρεάν συμμετοχή στο «Summer Camp Χορού, Μουσικής και Θέατρου» τον Αύγουστο 2019, δωρεάν μαθήματα 1 εβδομάδα στο Κονσερβατόριο της Βαρκελώνης το καλοκαίρι 2019 και υποτροφίες σπουδών στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης». Επίσης θα δοθούν δώρα στους διαγωνιζόμενους και στους διακριθέντες του διαγωνισμού από τους υποστηρικτές της διοργάνωσης: είδη χορού All Dance, είδη χορού Baila, είδη χορού Pointe.gr και Siberian Swan, είδη χορού Kapola, είδη χορού Vicky Zorba Dancedreams και Goody’s Burger House Κατάστημα Βέροιας.

Την 14η Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθούν  τα «Veria Dance Seminars 2019» - σεμινάρια κλασσικού και σύγχρονου χορού από τους κριτές του διαγωνισμού στην αίθουσα του Αιγές Μέλαθρον Hotel. Πληροφορίες για το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα https://veriadancecompetition.weebly.com/ , στο FB : Veria Dance Competition και στην ηλεκτρονική διεύθυνση veriadance@gmail.com ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα +306977649170 (Αχιλλέας Λέρας), +306988757910 (Κατερίνα Τσιάρα).

Η οργανωτική επιτροπή


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής