breaking news Νέο

Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στους Αγίους Τόπους

  • Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στους Αγίους Τόπους
  • Προσκυνηματική εκδρομή της Ιεράς Μητροπόλεως στους Αγίους Τόπους

Κατά το χρονικό διάστημα από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργάνωσε Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους.

Της εκδρομής προΐστατο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το πρωί, ο Σεβασμιώτατος και οι προσκυνητές έγιναν δεκτοί από το Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο, ο οποίος τους υποδέχθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Πατριαρχείου και απηύθυνε πατρικούς λόγους.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου το πρωί, συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στο σπήλαιο της Γεννήσεως του Κυρίου στη Βηθλεέμ προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντος του Πατριαρχικού Επιτρόπου στη Βηθλεέμ Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιορδάνου κ. Θεοφυλάκτου.

Το Σάββατο 2 Μαρτίου το βράδυ, συμμετείχαν στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου και του Επισκόπου Σωφρονίου από την Εκκλησία της Ρουμανίας.

Στη διάρκεια της εκδρομής ο Σεβασμιώτατος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν τα περισσότερα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής