breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Έχασαν τα Παλατίτσια. Στην κορυφή η Κουλούρα.

ΕΠΣ Ημαθίας : Έχασαν τα Παλατίτσια. Στην κορυφή η Κουλούρα.

Ο ΠΑΟ Κουλούρας εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του ΠΑΟ Παλατιτσίων στην έδρα του και με την εκτός έδρας νίκη του στο Καμποχώρι με 1-2 έμεινε μόνος δίχως συγκάτοικο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από κει και κάτω την τετράδα των πλεϊ οφ στον Α' όμιλο της Β' κατηγορίας συμπληρώνουν τα Παλατίτσια που έμειναν στους 26 βαθμούς, τρεις λιγότερους πλέον από την Κουλούρα, ο Ολυμπιακός Λουτρού παρότι έχασε στο γειτονικό Νησέλι με 2-1, από τον γηπεδούχο Αλιάκμονα και έμεινε στους 22 βαθμούς και η Θύελλα Σταυρού που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο Διαβατό με αντίπαλο τον Ατρόμητο και έφθασε στους 18 βαθμούς.

Στις τέσσερις τελευταίες θέσεις του πρώτου ομίλου βρίσκονται το Νησέλι με 14, το Καμποχώρι επίσης με 14, το Λιανοβέργι με 10 (ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μείον 6) και ο Απόλλων Λυκογιάννης που έχασε με 3-0 στο Λιανοβέργι με 5 βαθμούς.

Στον β' όμιλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Α.Ε. Ποντίων που πήρε δίχως να ιδρώσει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων και ανέβηκε στους 35 βαθμούς, τα Λευκάδια νίκησαν εκτός έδρας τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου με 0-1 και συμπλήρωσαν 32 βαθμούς, όσους και ο Αστέρας Τριποτάμου που νίκησε στην έδρα του με 3-1 τον Ολυμπιακό Νάουσας, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Νάουσας με 25 βαθμούς.

Στις τέσσερις τελευταίες θέσεις του Β' ομίλου βρίσκονται η Ελπίδα Μονοσπίτων που αποκλείστηκε από το πρωτάθλημα, η Πατρίδα που νίκησε με 0-1 εκτός έδρας την Νέα Νικομήδεια και συμπλήρωσε 11 βαθμούς, 18 έχει η Ραχιά που έκανε το ρεπό της και 14 η Νέα Γενεά Νέας Νικομήδειας. Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα παιχνίδια της Β' κατηγορίας που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Νιάκα στο 25', ο ΠΑΟ Κουλούρας κατάφερε να περάσει νικηφόρα με 1-2 μέσα από το Καμποχώρι και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟ Παλατιτσίων να βρεθεί και πάλι μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για την νικήτρια σκόραρε ο Μανωλόπουλος στο 37' και στο 55'.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μαλούτα (Λαζάρου – Χαλατζιούκας) ο Πόζογλου.

Έκπληξη στα Παλατίτσια με την τοπική ομάδα στην έδρα της να χάνει με 2-3 από την ΑΕ Σχοινά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 με γκολ που πέτυχαν οι Μπενίσκος (10') Νατσικόπουλος (20') Κωτούλας (65'), με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν δύο τέρματα τα τελευταία λεπτά με τους Δημούλτση Π. 70' και Ισαακίδη 83' και να μειώνουν σε 2-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τράντος (Μαργαρίτης – Γκόγκας).

Παρότι από το 40' έπαιζε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αναστάσης, ο Αλιάκμων Νησελίου νίκησε στο γειτονικό ντέρμπι με 2-1 στον Ολυμπιακό Λουτρού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με τον Δούμα και ο ίδιος παίκτης στο 63' έκανε το 2-0. Η ομάδα του Λουτρού μείωσε στο 90' με τον Πάτρα Κ., ενώ νωρίτερα στο 70' είχε δοκάρι με τον Μουρατίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Γιαγκιτζόγλου – Ζουρνατζίδης).

Δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι στο γήπεδο του Διαβατού μεταξύ του τοπικού Ατρομήτου και της Θύελλας Σταυρού που έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 58' με τον Μυλωνά Γ., με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 85' με πέναλτι του Παγγούρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Κιρμανίδης – Πέτρου).

Πιο αποτελεσματική η Δόξα Λιανοβεργίου νίκησε στο γήπεδό της με 3-0 την νεανική ομάδα του Απόλλωνα Λυκογιάννης.

Τα γκολ της νίκης της Δόξας Λιανοβεργίου πέτυχαν Τουμπαράς δύο (30' και 60') και ο Λουκάς (56').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Δεβετζίδης (Χριστοδούλου – Ποζιάδης).

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Τουγγελίδης στο 70' τα Λευκάδια πέρασαν νικηφόρα μέσα από τον Άγιο Γεώργιο και διατήρησαν την διαφορά των τριών βαθμών από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε. Ποντίων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Νησελίτης – Αργυρίου).

Με δυο γκολ του Βούλγαρη και ένα του Ισλάμι, ο Αστέρας Τριποτάμου νίκησε στην έδρα του με 3-1 τον Ολυμπιακό Νάουσας και αύξησε την μεταξύ τους διαφορά από τους τέσσερις, στους επτά βαθμούς.

Και τα τέσσερα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο πρώτο 30λεπτο και συγκεκριμένα, στο 4' ο Ισλάμι έκανε το 1-0, στο 10' ο Βούλγαρης το 2-0, στο 19' μείωσε ο Κωνσταντινίδης Δ. σε 2-1 και στο 30' ο Βούλγαρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Τόσκας – Ζουρνατζίδης).

Το Γιαννακοχώρι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Πετρακίδη στο 40', όμως ο Στενήμαχος είχε άμεση την απάντησή του και ισοφάρισε στο 42' με τον Αδαμίδη. Το 2-1 υπέρ του Γιαννακοχωρίου διαμόρφωσε στο 65' ο Παρηγορίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Χρυσάνης (Γκόγκας – Σιουκιούρογλου).

Η φιλοξενούμενη ήταν η νικήτρια του αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Νικομήδειας μεταξύ της τοπικής Νέας Γενεάς και της Πατρίδας.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα πέτυχε ο Καλαϊτζίδης στο 20' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τρέβλας (Τσιουγγάρης – Μπακάλης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής