breaking news Νέο

Δήλωση του Στ. Κωστογλίδη, προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

Δήλωση του Στ. Κωστογλίδη, προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

«Ηταν ένα κακό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μου φάνηκε πολυ αγχωμένη και δεν ανταποκρίθηκε τουλάχιστον επιθετικά στις απαιτήσεις. Αμυντικά η ομάδα μου, όπως το κάνει σε ολους τους αγώνες ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στην αντίπαλη ομάδα να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του τερματοφύλακα μας ούτε και εμεις βέβαια δημιουργήσαμε ευκαιρίες.

Η μοναδική κλασική ευκαιρία που δημιουργήθηκε νομίζω ήταν το πέναλτι. Αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι θεωρώ οτι θα κερδίζαμε με 1-0, αφού από την αρχή του αγώνα φαίνονταν οτι όποιος πετύχαινε τέρμα θα έπαιρνε και τη νίκη.

Εχω κοσκινίσει το πρόγραμμα των υπολοίπων πέντε αγωνιστικών.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα είναι να κερδίσουμε τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια και να περιμένουμε τον Αρη Παλαιοχωρίου να χάσει τέσσερις βαθμούς για να πάρουμε την δεύτερη θέση γιατί θεωρω οτι η πρώτη είναι καπαρωμένη από την ΒΕΡΟΙΑ η οποία έχει μόνο ένα δύσκολο παιχνίδι στο Παλαιοχώρι με τον Αρη.

Δικός μας αντίπαλος στα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι ο Άρης Παλαιοχωρίου που πιστευω οτι θα κάνει δύο γκέλες. Ετσι αν εμείς πάρουμε ισάριθμες νίκες στα πέντε παιχνίδια που μας απομένουν θα κατακτήσουμε την δεύτερη θέση αφού με την Τρίγλια που μπορεί σε μια τέτοια περίπτωση να ισοβαθμίσουμε έχουμε καλύτερο συντελεστή στα μεταξύ μας παιχνίδια και ευνοούμαστε.

Επαναλμαβάνω θεωρώ οτι στην πρώτη θέση θα τερματίσει η ΒΕΡΟΙΑ ενω η δεύτερη μπορεί να μην εξαρτάται πλεον από εμας, θεωρώ όμως οτι θα την πάρουμε αν κερδίσουμε τα πέντε παιχνίδια που μας απομένουν. Και αυτό με βάση το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι εφικτό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής