breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τη Νίκη Αγκαθιάς

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τη Νίκη Αγκαθιάς

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα σε έναν κακό και για τις δύο ομάδες αγωνιστικό χώρο, λόγω κυρίως εντοπιότητς των αντιπάλων.

Εμείς δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα όμως μετά το 15ο λεπτό αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πατήματα μας και δημιουργήσαμε αρκετούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα αλλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις προσπάθειές μας.

Η δική μας εστία από την άλλη κινδύνεψε μόνο από στημένες φάσεις και από τα μακρινά αράουτ του Γκελοσάνι.

Και κάτι που επαναλαμβάνω συνεχώς το τελευταίο διάστημα: Παρόλο που τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές δεν έχουμε πάρει νίκη εγώ είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς προσπαθούν μέχρι και το τελευταίο δευτερολεπτο για το αποτέλεσμα άσχετα αν τελευταία δεν τους βγαίνει.

Είμαι σίγουρος οτι στερηθήκαμε στα τρία τελευταία μας παιχνίδια θα μας δοθεί απλόχερα στα επόμενα.

Εμείς χτίζουμε καθημερινά, στις προπονήσεις της εβδομάδας την ομάδα. Είμαστε ανθεκτικοί, ευέλικτοι και πρέπει κάποιοι να καταλάβουν πως είτε το θέλουν είτε όχι η ΒΕΡΟΙΑ θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της και θα ανέβει κατηγορία, γιατί το αξίζει. Είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο Κωστογλίδη γιατί έχει δημιουργήσει μια πολύ αξιόλογη ομάδα και δίκαια βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Του εύχομαι ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΒΕΡΟΙΑΣ για την αρθρόρα προσελευση του στο γήπεδο και την συμπαράσταση του στην ομάδα. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνιδι. Έμειναν πέντε αγώνες για να φθάσουμε εκεί που βαλαμε στόχο: στην άνοδο της ομάδας μας στην Β’ Εθνική».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής