breaking news Νέο

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου για το κύπελλο ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Στο γήπεδο του Μακροχωρίου για το κύπελλο ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Τον πρωτοπόρο (μαζί με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου) του βαθμολογικου πίνακα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας αντιμετωπίζει σήμερα στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπελλου ερασιτεχνικών ομάδων η ΒΕΡΟΙΑ. Το παιχνίδι αφού βρίσκονταν σε εκκρεμότητα (οι υπόλοιποι τρεις αγώνες είχαν πραγματοποιηθεί πριν 15 ημέρες όταν η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίζονταν στα Γιαννιτσά για το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μακροχωρίου το οποίο έχει δηλώσει σαν δεύτερη έδρα στο κύπελλο η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. καθώς προβλέπεται παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό, ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα τους.

Να υπενθυμίσουμε οτι στον πρώτο μεταξύ των δύο σημερινών αντιπάλων αγώνα που είχε γίνει στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας η ΒΕΡΟΙΑ είχε επικρατήσει με 4-1.

Τον αγώνα θα δευθύνει ο κ. Τσιμεντερίδης με βοηθούς τον Μπαλακα και τον Βαγδόπουλο.

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΜΕΛΙΚΗ

Σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου διεξάγεται και το παιχνίδι μεταξύ της ΑΕ Χαρίεσσας και του Φιλίππου Μελίκης που είχε διακοπή εξαιτίας του τραγικού συμβάντος με τον θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας Χρήστου Πετρίδη.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει από το σημείο που είχε διακοπή (22ο λεπτό) και με το αποτέλεσμα που υπήρχε (0-0).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τον Παζαρτζικλή και τον Τράντο.

Επίσης σήμερα διεξάγεται και ο αγώνας μεταξύ του Φιλίππου Π. Νερών και της Παλασιδείου Ακαδημίας για το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής