breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Είχε Άγιο!

Οι οδηγικές ικανότητες ενός οδηγού και η άμεση αντίδρασή του έσωσαν τη ζωή ενός παιδιού, που προσπαθούσε να διασχίσει ένα πολυσύχναστο δρόμο στην πόλη Κουρτσαλόι της Ρωσίας. Το παιδί είχε Άγιο, καθώς σκόνταψε, τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο. Το παιδί προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, νόμιζε πως προλάβαινε να περάσει απέναντι, αλλά δεν πρόσεξε ένα αυτοκίνητο, που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά του.

Αν και το αγόρι είδε το αυτοκίνητο στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, φαίνεται πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Για καλή του τύχη όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε το τιμόνι την τελευταία στιγμή.

Όπως έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, για να δει αν το παιδί είναι καλά! Ενδιαφέρον για το παιδί έδειξαν διερχόμενοι οδηγοί, που παρακολούθησαν το τρομακτικό περιστατικό.

*****

Η «Μάχη των Πορτοκαλιών»

Με τη «Μάχη των Πορτοκαλιών» άνοιξε η αυλαία του καρναβαλιού στην πόλη Ιβρεά της βόρειας Ιταλίας.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της αναβίωσαν το έθιμο, που έχει τις ρίζες του πίσω στο μεσαίωνα, φορώντας τα ανάλογα κοστούμια και συμμετέχοντας στη ρίψη πορτοκαλιών, που άφησε τους δρόμους γεμάτους με φλούδες από πορτοκάλια.

Σύμφωνα με το θρύλο, που έχει τις ρίζες του πίσω στον 12ο αιώνα, η Βιολέτα, η κόρη ενός ντόπιου μυλωνά, ήταν δεσμευμένη από ντόπιους νόμους να περάσει τη νύχτα του γάμου της στην πόλη με τον άρχοντα του Διαβόλου. Για να σώσει την τιμή της, αποκεφάλισε τον τύραννο και απελευθέρωσε την πόλη.

Η μάχη με τα πορτοκάλια μεταξύ των δύο ομάδων διαχωρίζει τους «ευγενείς» από τους «κοινούς» και τα πορτοκάλια το κεφάλι του τυράννου.

Από το Β ’Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, το έθιμο σημαίνει την αρχή του καρναβαλιού, ενώ κάθε χρόνο υπολογίζεται πως περίπου 500 τόνοι πορτοκαλιών φτάνουν στην περιοχή για αυτήν τη χρήση.

*****

Κάλεσε την Αστυνομία, επειδή της έδωσαν ζάχαρη αντί για... κοκαΐνη!

Άφωνοι έμειναν σε αστυνομικό τμήμα, όταν γυναίκα πήρε τηλέφωνο και κατήγγειλε ότι ντίλερ της πούλησε... καστανή ζάχαρη αντί για κοκαΐνη Όσο απίστευτο και αν φαίνεται το περιστατικό αυτό, είναι πραγματικό, καθώς η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το διάλογο…

Το «θύμα» επικοινώνησε με την Κρεγκέιβον, προκειμένου να καταγγείλει ότι εξαπατήθηκε σε συναλλαγή με ναρκωτικά.

Ο επικός διάλογος :

-Με εξαπάτησαν.

-ΟΚ, χάσατε λεφτά;

-Ναι, πλήρωσα 200 λίρες και μου έδωσαν καφέ ζάχαρη.

-Αντί για τί;

-Κοκαΐνη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Irish Times, επρόκειτο για γυναίκα. «Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: Οι έμποροι ναρκωτικών δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο, από το να τσεπώνουν χρήματα...δεν θα έπρεπε να εκπλήσσεται κανείς, που είναι απατεώνες!», συμπληρώνεται στην ανάρτηση της αστυνομίας, η οποία καταλήγει σαρκαστικά : «Ένας ανέντιμος έμπορος ναρκωτικών. Πού πάει ο κόσμος»

*****

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ πιάστηκαν...μαλλί με μαλλί!

Η αντιπαλότητα και ο ανταγωνισμός που τρέφουν η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ, είναι γνωστές σε όλους και μάλιστα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε χρειάστηκε να παρέμβει η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ, για να μην επιτρέπουν οι διαφορές τους να μαθαίνονται έξω από το παλάτι.

Η διάσημη φωτογράφος Alison Jackson, η οποία «ειδικεύεται» σε φωτογραφίσεις με διάσημους, όπου όμως ποζάρουν σωσίες τους, προσπάθησε να «απαθανατίσει» έναν άγριο καυγά ανάμεσα στις δύο πριγκίπισσες.

Στα γυρίσματα του σποτ και στη φωτογράφιση που έγινε, η Μέγκαν Μαρκλ, που έχει πιαστεί μαλλί με μαλλί με την Κέιτ Μίντλετον, φαίνεται να… κερδίζει τη μάχη, αφού η σύζυγος του Ουίλιαμ βρίσκεται στο πάτωμα.

Οι φωτογραφίες με τις σωσίες των δυο πριγκιπισσών έχουν πλημμυρίσει τα βρετανικά ΜΜΕ, προκαλώντας αίσθηση.

*****

Ακροβατούσε επί τρεις ώρες πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος!

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης Κουαντζού, στη νοτιοδυτική Κίνα, αντίκρισαν έναν άνδρα να ακροβατεί πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος και τηλεφώνησαν στην Αστυνομία. Επί τρεις ολόκληρες ώρες ο μεθυσμένος άνδρας ακροβατούσε πάνω στα ηλεκτροφόρα καλώδια, έχοντας άγνοια κινδύνου.

Παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις περαστικών να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε το ριψοκίνδυνο εγχείρημά του.

Πυροσβέστες, που έφθασαν στο σημείο, ενημέρωσαν την εταιρεία ηλεκτροδότησης να διακόψει την παροχή ρεύματος στην περιοχή, έως ότου καταφέρουν να κατεβάσουν τον απερίσκεπτο άνδρα.

Τελικά, έπειτα από αρκετές ώρες, πυροσβέστες σκαρφάλωσαν πάνω σε ένα δέντρο, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν το μεθυσμένο άνδρα και αφού τον ακινητοποίησαν, τον κατέβασαν με ασφάλεια στο έδαφος.


Η «Μάχη των Πορτοκαλιών»
Κάλεσε την Αστυνομία, επειδή της έδωσαν ζάχαρη αντί για... κοκαΐνη!
Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ πιάστηκαν...μαλλί με μαλλί!
Ακροβατούσε επί τρεις ώρες πάνω σε καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής