breaking news Νέο

Ήττα του ΑΟΚ στο Πολύκαστρο

Ήττα του ΑΟΚ στο Πολύκαστρο

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ στην έδρα του Εύαθλου Πολυκάστρου. Η ομάδα της Βέροιας δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα και ηττήθηκε δίκαια με σκορ 91-62. Για μεγάλο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού η ομάδα της Βέροιας αγωνιζόταν με αρκετούς εφήβους, οι οποίοι μαζί με τους 3 έμπειρους πλέον παίκτες της ομάδος, δείχνουν σιγά-σιγά να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Εύαθλος Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος Γ.): Παπαδόπουλος Σ. 11(3), Ημερίδης 8(2), Μαρκόπουλος 22(4), Αθανασίου 7(1), Γκαντίδης, Γιαμπατζίδης 9, Χρήστου 2, Ζωιτσούδης 3, Τσελέκης 17, Κουτούλας 12(2).

ΑΟΚ Βέροιας (Ταγκίδης): Τρομπούκης 3, Στοϊτσης 16(3), Ντουλαβέρης 2, Γκάνας 10(2), Καραϊσαρίδης 2, Γκίτκος 2, Κασαμπαλής 6, Καραθανάσης 8(1),Γιοβανόπουλος 5(1),Χαραλαμπίδης 8.


Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Βέροιας είναι στις 17/3 στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ με αντίπαλο τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.

 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 9-10 Μαρτίου θα διεξαχθεί το final four του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου Κατερίνης, στις 6:00 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου, στο γήπεδο ΔΑΚ ΑΙΓΙΝΙΟΥ.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας καλούν τους φίλους του μπάσκετ να δώσουν το παρόν και να ενισχύσουν την προσπάθεια των εφήβων, που εκπροσωπούν για μία ακόμη φορά την πόλη μας.
 

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής