breaking news Νέο

«Χόρεψε» ο σύλλογος της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας

  • «Χόρεψε» ο σύλλογος  της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας
  • «Χόρεψε» ο σύλλογος  της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας

Στον πολύ ομορφο χώρο του cafe bar “House”, στο Μακροχώρι, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο βράδυ ο ετήσιος χορός του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Ν. Γενέας Ν. Νικομήδειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΝΠ ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Στέργιος Διαμάντης, η περιφερειακή Σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας Στέφανος Αποστολίδης, ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ημαθίας Κώστας Σισμανίδης, ο νέος πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, οι Στάθης Σαρρηγιαννίδης και Γιάννης Σισμανίδης που μετέχουν στο διοικητικό σχήμα της ομάδας της Βέροιας, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό “Δράση με γνώση” Αλέκος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο γνωστός επιχειρηματίας δραστηριοποιούμενος με το εμπόριο ξυλείας και με σημαντική προσφορά στα της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας Νίκος Γκίκας, ο επι σειρά ετών πρόεδρος της Ενωσης Αποστόλου Παύλου Μάκης Τσιρανίδης, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγίας Μαρίνας Ανδρέας Καλαϊτζίδης και ο πρώην τερματοφύλακας και συνεργαζόμενος με την ΕΠΣΗ Χρήστος Μουχτάρης.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Ν. Γενεάς Ν. Νικομήδειας Κώστας Παρασκευαϊδης ευχαρίστησε ολους τους παρευρεθέντες, στους οποίους και ευχήθηκε Υγεία, πάνω από όλα υγεία, οπως είπε και “δύναμη στον καθένα σας, μπροστα στην αδήρητη ανάγκη που προκύπτει καθημερινά για την αντιμετώπιση των υποχρεώσεων σας” και συνέχισε λέγοντας: “Η αποψινή παρουσία σας όλων εδώ δηλώνει την αγάπη, την στήριξη και την αλληλεγγύη στον σύλλογο μας, την Ν. Γενεά Ν. Νικομήδειας, από τις τάξεις του οποίου μην ξεχνάμε ξεπήδησε ο κορυφαίος έλληνας ποδοσφαιριστής ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, σύμφωνα με την υπηρεσία ιστορίας και στατιστικής της ΟΥΕΦΑ”.

Ο ίδιος ακόμα εξέφρασε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους κ. κ. Αρβανιτίδη Χάρη, Ρέντζιο Βασίλη, Μουταφτσή Νίκο και Αναστασίου Νικόλαο για την οικονομική στήριξη που παρέχουν στον “κιτρινόμαυρο” σύλλλογο, ενω τέλος υπενθύμισε πως η φετινή εκδήλωση του συλλόγου συμπίπτει με τα “73χρονα του” (ιδρύθηκε το 1946), οπότε και εξετάζεται η διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης μέσα στον χρόνο, σε μια προσπάθεια να δοθεί περαιτέρω διάσταση σ’ ένα γεγονός σαν και αυτό.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε και κλήρωση, η οποία περιελάμβανε πλούσια δώρα στους τυχερούς, ενω όλοι διασκέδασαν με το κατ’ εξοχήν ποντιακό πρόγραμμα, αλλά και με λαϊκά, λάτιν τραγούδια, καθ΄ ότι βρισκόμαστε σε περίοδο αποκριάς, με το κέφι να φθάνει στο “τσακιρ” τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής 3 Μαρτίου!

 

Απο τον Παύλο Χρ. Τουτουντζίδη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής