breaking news Νέο

Τα είπαν και για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής των Ριζωμάτων!

Τα είπαν και για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής των Ριζωμάτων!

Μια ξεχωριστή παρέα, που επέλεξε να περάσει το βράδυ της Τρίτης στον ατμοσφαιρικό χώρο του ART BOOKS COFFE «Εκτός χάρτη», που έχει δημιουργήσει η Βίκυ Παπατζίκου, «συνέλαβε» ο φακός της «ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ» (ο οποίος, το έχουμε πει πολλάκις, κινείται και βρίσκεται παντού).

Την παρέα αποτελούσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης, ο νυν γραμματέας του Δ.Σ. Βέροιας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Αποστολόπουλος και ο συνταξιούχος δάσκαλος Γιάννης Βαϊνάς. Ο τελευταίος, ακριβώς τέτοια ημέρα πριν από ένα χρόνο, είχε παρουσιάσει στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας το βιβλίο του, στο οποίο – μετά από προσπάθεια 10 χρόνων – συμπεριέλαβε όλα τα δημοτικά τραγούδια της περιοχής των Ριζωμάτων και εν γένει των Πιερίων Ορέων, ενώ τώρα ο ίδιος κωδικοποιεί και πρόκειται να παρουσιάσει τα 100 θαύματα του Αγίου Αθανασίου των Ριζωμάτων, όπως επίσης και τα γενεαλογικά δένδρα 60 οικογενειών των Ριζωμάτων!

Απ' όσο είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Παύλος Παυλίδης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το συγγραφικό έργο του... αεικίνητου Γιάννη Βαϊνά, με τη συζήτηση να επεκτείνεται κάποια στιγμή και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής των Ριζωμάτων!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής