breaking news Νέο

Άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ

Δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα και πετυχαίνοντας δυο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 20λεπτο η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας με δύο νικες.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου έδρα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο κύπελλο με τον Σάκη Θεοδοσιάδη να χρησιμοποιεί κυρίως ποδοσφαιριστές με μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα με εξαίρεση τον Βεργώνη που βρίσκονταν στην αρχική ενδεκάδα και που δεν είχε αγωνιστεί στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με την Αγκαθιά λόγω τιμωρίας.

Η ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε το σκορ με τον Λεφίδη στο 15’ και ο Βεργώνης στο 19’ έκανε το 2-0. Στο 73’ ο Χαντζάρας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στην σημερινή κλήρωση για την ημιτελική φάση στην κληρωτίδα εκτός από την ΒΕΡΟΙΑ θα μπουν η Νίκη Αγκαθιάς, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσιμεντερίδης (Μπαλιάκας - Βογδόπουλος) από την ΕΠΣ Κοζάνης.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Πάντος, Παπουτσίδης, Λεφίδης (λ. τρ. Χαντζάρας), Τσιότρας, Μουρατίδης (64’ Ταϊρης), Σοφιανίδης, Καραμπελας, Βεργώνης (76’ Μπλέτσας), Βασίλτσης, Μυλωνάς, Τσικόπουλος.

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Θεοδώρου, Κούκλας Αρ., Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Κίτσας Γ. (38’ λ. τρ. Φωτιάδης), Αργυρόπουλος (70’ Πέτκος), Πετράϊ (56’ Κίτσας Ν.), Κουκλάς Χρ. (60’ Κουκλάς Π.), Ζωγράφος, Κίτσας Ελ., Βουλγαρόπουλος.

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΜΕΛΙΚΗ 2-1

Με ανατροπή καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕ Χαρίεσσας νίκησε χθες στο γήπεδό της με 2-1 τον Φίλιππο Μελίκης στον αγώνα που είχε διακοπή λόγω του τραγικού θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστού της Χρήστου Πετρίδη.

Ο Φίλιππος Μελίκης προηγήθηκε στο σκορ με τον Μαμουτόπουλο στο 64’ με την ΑΕ Χαρίεσσας να ισοφαρίζει στο 73’ με τον Τηλκερίδη και να παίρνει την νίκη με γκολ που πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Δελητζάκης στο 89’.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής