breaking news Νέο

Οι βλάχες τίμησαν την ημέρα της γυναίκας

  • Οι βλάχες τίμησαν την ημέρα της γυναίκας
  • Οι βλάχες τίμησαν την ημέρα της γυναίκας

Στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Βέροιας, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, το τμήμα γυναικών του Συλλόγου Βλάχων Βέροιας, πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, τιμώντας έτσι την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας (8 Μαρτίου).

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πίσκος Δημήτριος, ο οποίος τόνισε τη σημαντική προσφορά του τμήματος γυναικών προς το Σύλλογο τόσο οικονομικά αλλά και δημιουργικά με το πλούσιο έργο τους και τις ευχαρίστησε για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλουν αλλά και για τον εθελοντισμό τους. Τέλος ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και τις κάλεσε να έρθουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Σύλλογο για το έθιμο των καπεταναίων επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στις υποψήφιες για τις επερχόμενες εκλογές.

Στη συνέχεια μίλησε το μέλος του Δ.Σ. Αθηνά Σιαμίκου, η οποία συνεχάρη και ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του τμήματος γυναικών, για να γιορτάσουν όλες μαζί την ημέρα της γυναίκας. Στη σημαντική προσφορά της γυναίκας στην οικογένεια και στην κοινωνία γενικά αναφέρθηκε η συντ/χος δασκάλα Ιωάννα Τσαρτσιάνη- Μπάμνιατζη, και το χορό άνοιξε η Κα Κατίνα Μπέλλα σαν το πιο παλιό μέλος του Συλλόγου.

Το κέφι ήταν αστείρευτο και οι γυναίκες χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής της ορχήστρας του Δημήτρη Παράσχου και το τραγούδι του Γιώργου Μανέκα, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Νίκη Καρατζιούλα και ο κ. Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η σύμβουλος της Δημ. Κοινότητας Βέροιας κ. Τζήμα Συρμίκα και η πρώην βουλευτής και υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και το τμήμα Γυναικών ευχαριστεί όλες τις γυναίκες μέλη και φίλες του Συλλόγου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Το τμήμα γυναικών ευχαριστεί επίσης θερμά το 9ο επιτελικό γραφείο Στρατού για την παραχώρηση της αίθουσας, όπως επίσης και το προσωπικό της Λέσχης για την πολύ ευγενική τους συμμετοχή για την επιτυχία της εκδήλωσης.  

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής