breaking news Νέο

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καραμπατζού η Δώρα Μπαλτατζίδου

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καραμπατζού η Δώρα Μπαλτατζίδου

Με επιστολή της στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Γιάννη Παρθενόπουλο, ανεξαρτητοποιήθηκε από τη «Δημοτική Ανανέωση», την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του σώματος, με επικεφαλής τον Τάσο Καραμπατζό, η Δώρα Μπαλτατζίδου. Μια παραίτηση που σίγουρα συζητείται έντονα στη Νάουσα. Στην επιστολή της η κα. Μπαλτατζίδου αναφέρει τα εξής :

 

«Κύριε Πρόεδρε
Με την παρούσα επιστολή σας κάνω γνωστό την απόφαση  ανεξαρτητοποίησής μου από την παράταξη «Δημοτική Ανανέωση» με την οποία εκλέχτηκα ως  Δημοτική Σύμβουλος. Θα παραμείνω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος ασκώντας τα καθήκοντά μου όπως ακριβώς προβλέπεται από τον Νόμο έχοντας το απεριόριστο δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση στις συνεδριάσεις και εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ως ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος θα συνεχίσω να εκφράζω δημόσια τους συλλογισμούς μου, να στηρίζω ιδέες και δράσεις προς την σωστή κατεύθυνση, να ασκώ καλοπροαίρετη κριτική, να καταθέτω προτάσεις και να προσπαθώ για το καλό του Δήμου και τα συμφέροντα των δημοτών.
Το οφείλω σε όλους τους συνδημότες μου. Σε αυτούς λογοδοτώ για να μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια.
Όπως έπραττα  πάντοτε, θα συνεχίσω να λειτουργώ νόμιμα και με απόλυτη ελευθερία γιατί κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δε θυσιάζονται όπως είναι ο σεβασμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια».       
                                           Με εκτίμηση
                                    Δώρα Μπαλτατζίδου
                           Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής