breaking news Νέο

2η αγωνιστική του κυπέλλου, τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

2η αγωνιστική του κυπέλλου, τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας που διεξάγεται σήμερα. Τα παιχνίδια όπως και τα υπόλοιπα που θα διεξαχθούν στα πλαίσια του κυπελλου στην Ημαθία μέχρι την ημιτελική φάση είναι νοκ αουτ και αυτό σημαίνει αν δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διαρκεια (λήξη ισόπαλο) ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί οι ομαδες οδηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι τέσσερις νικητές των σημερινών ισάριθμων ζευγαριών μαζί με τις 12 ομάδες που ευνοήθηκαν από την κληρωση και προκρίθηκαν στην 3η φάση δίχως αγώνα, σύνολο 16 θα παίξουν στον επόμενο γύρο.

Από τα σημερινά τέσσερα παιχνίδια του κυπέλλου μπορεί να απουσιάζει η «μεγάλη» ομάδα όμως οι αντίπαλοι με εξαιρεση ίσως το ζευγάρι ΑΕ Σχοινάς - ΠΑΟΚ Αλεξανδρειας είναι σχεδόν ισοδύναμοι με αποτέλεσμα να προβλέπονται αμφίρροπες “μάχες” για την ανάδειξη του νικητή.

Αναλυτικά η Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας στο γήπεδο της υποδέχεται τον φιλόδοξο φέτος Αρη Π. Σκυλιτσίου που μπορεί να παίζει μια κατηγορία πιο κάτω όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να αποκλείσει την προηγούμενη εβδομάδα τον Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου και μάλιστα εκτός έδρας με 1-5.

Στο δεύτερο σημερινό παιχνίδι του κυπέλλου ο Κεραυνός Επισκοπης που την προηγούμενη εβδομάδα δυσκολεύθηκε να αποκλείσει τον ΠΑΟ Κουλούρας (τον κέρδισε στην παράταση με 2-3) φιλοξενεί στην έδρα του τον ενισχυμένο φέτος Φίλιππο Μελικης και προβλέπεται αμφίρροπη μεταξύ τους μάχη για την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Αμφίρροπο παιχνίδι προβλέπεται και στο γήπεδο της Ραχιάς μεταξύ δυο αντιπάλων που αγωνίζονται στην ίδια την Α2 κατηγορία την γηπεδούχο ΑΕΠ και τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι δυο ομάδες κέρδισαν καθαρά τους αντιπάλους τους. Η ΑΕ Ποντίων στο γειτονικό ντέρμπι με 4-0 τον Εθνικό Ραχιάς και ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας στην έδρα του με 2-0 την Δόξα Λιανοβεργίου που ανήκει στην Α1 κατηγορία της Ενωσης μας.

Το μοναδικό ζευγάρι από τα τέσσερα που θα αγωνιστούν σήμερα στα πλαίσια του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων στο οποίο οι δυο ομάδες έχουν όχι μόνο διαφορά κατηγορίας αλλά και δυναμικότητας είναι αυτό μεταξύ της ΑΕ Σχοινά και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, με τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ, που έχει βάλει υψηλούς στόχους για φέτος να υπερέχει αισθητά από την αντίπαλο του ΑΕ Σχοινά και φυσιολογικά να μην δυσκολευθεί να πάρει την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Συνοπτικά τα σημερινά παιχνίδια του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων Ημαθίας:

 

Σάββατο 16/9/ώρα 5μ.μ.

Νικομήδεια - Π. Σκυλίτσι

Επισκοπή - Μελίκη

Σχοινάς - ΠΑΟΚ Αλ.

ΑΕΠ Β. - Αγ. Βαρβάρα

 

Δίχως αγώνα προκρίνονται οι ΦΑΣ Νάουσας, Φίλιππος Μελίκης, Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, ΓΑΣ Κοπανού, ΑΕ Χαρίεσσας, Ατρόμητος Διαβατού, Ποντιακή Νεολαία Αράχου, Μακροχώρι, Αρης Παλαιοχωρίου, Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, Εθνικός Κλειδίου, ΑΟ Μαρίνας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής